2777
2789
عنوان

وقتی با همسراتون قهرین یا سرسنگین چجوری از دلتون درمیارع!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1747 بازدید | 132 پست
منکه ده سال ازدواج کردم هیچ وقت برا قهر چیزی نخریده نهایت یه معذرت خواهی بوده و بوس تموم.خیلی هم راض ...

خب اصلا چیزی نخره 

خب شعورش برسه معذرت خواهی خالی هم بکنه!؟

بنطرت پیام بدم بهش؟

کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،"          ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد))                                     عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا!  ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
اَه چکار کنیم حالا؟ من میخام اگه درخواست +۱۸داشت بگم نه بنطرتون کاردرستیه؟

آره درسته به نظر من

من قهر باشم خودش میدونه حتی دستشم نباید به من بخوره

شب که میخوایم بخوابیم یعنی جنگه تو خونه من بالششو پرت میکنم تو پذیرایی رو مبل دوباره برمیداره میاد رو تخت

انقدر ههمیشه اینکارو کردم خوشش اومده انگار بالششو که میندازم بیرون میگه آخ جون شروع شد😂🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ده ساله. نه بوس بوده نه معذرت خوای... حسابی راضی باش 

این خدارو شکر حتی من مقصر باشم یه پیام میده یا تو خونه باشه برم تو اتاق میاد صدام میکنه بوسم میکنه.از اون مردایی که کادو میخرن‌و اینا نیست چون واقعاً شرایطش نداره گل طبیعی هم تو شهرمون نیست بخره مصنوعی هم خداتومن پولش😂 برا همین به همون بوس اکتفا میکنم و تموم یا نهایت با قهر بریم بخوابیم دستش میاره و به زور میکشه بغل😂😂😂

ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان 
میفهمن عزیزم خوبم میفهمن فقط فکر میکنن مغرورن نباید محل بذارن به ما . خوبم میدونن ما احساسی هستیم آخ ...

نمیخام کوتاه بیام😭

ولی خب الان ۴روز شده

کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،"          ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد))                                     عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا!  ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
سوره طلاق میخونم کارسازه میاد بغلم میکنه ولی حرف نمیزنه😐😐

واقعا؟!

اثرداره؟

اره عزیزم یه متن دلبرونه واسش بفرس مطمئن باش اونم میاد سراغت

نه پیام بدم که معذرت خواهی کنه نه متن دلبرونه که😕

شوهر من نمیذاره من ی ثانیه قهر باشم میاد بغلم میکنه و باهام حرف میزنه و بعدشممممم...... 😊😊😊

کاش میشد دادبزنم مامااااان چراخوشحالیمو پیدانمیکنم و اون میومد ازتوی کشوی دوم خوشحالیمو درمیاورد و میگفت پس این چیه خاک برسر کورت کنن  
خب اصلا چیزی نخره  خب شعورش برسه معذرت خواهی خالی هم بکنه!؟ بنطرت پیام بدم بهش؟

تو مقصر بودی یا اون.من معمولا مقصر باشم پیام عذر خواهی نمیدم بهش پیام میدم که ناراحت شدم اونم کلی پیام عذر خواهی و اینا میگه.من برام کادو و این چیزا مهم نیست چون واقعاً اون عشق و علاقه اش جور دیگه است بهم میدونم نمیتونه چیزی بخره نهایت کادو بهم پول میده یا یه چیز تزیینی میخره 

ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان 
روانشناسا میگن... من همیشه  قبول میکنم فوری آشتی میکنیم.. اما دیگه بعدش کاری میکنم هزار بار معذ ...

دقیقا منم اینجورم 

ی چیزی میگه خندم میگیره،اشتی میکنیم

خب همین کارم نمیکنه

مثلا هرروز صبح منو بیدارمیکرد برا صبحانه خوردن ولی الان میره نون میخرع میره

بستگي داره اگه خودش مقصر باشه مياد منت كشي  اگه من مقصر باشم چس كن ميزنه به برق😎

اَه چس کن الان اینم😬😬