2777
2789
عنوان

با نامزدم بیرون بودیم...

3304 بازدید | 38 پست

تو ماشین همه چی خوب بود یهو من با خنده گفتم میای یکاری کنیم؟ اصلا نذاشت من حرف بزنم بگم چیکار

عصبی شد که من حوصله ندارم اعصابم خرابه 

منم خیلی دلم گرفت گریه کردم به روی خودشم نیاورد که حداقل آرومم کنه  . چرا فکر میکنه خیلی مغرور و جذاب میشه اگه بی محلی کنه وقتی من ناراحتم؟ من دلم نمیخواد بحث پیش بیاد ولی دلمم نمیخواد الان عادی باشم حس میکنم هیچ ارزشی دیگه بهم نمیده میگه خودش میاد سمتم دوباره  چیکار کنم

من‌میگم اون لحطه هم خسته بوده هم فکرش درگیر بوده .

تو خواستی یه نشاطی شادی داشته باشین . اون اما درگیری ذهنی داشته عصبی شده . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبه میاد سمتت :/ ما ک ههههههچ

نه نمیاد . میگم که من گریه کردم به روی خودشم نیاورد تازه دادمیزد که چته 

منظورم اینه که دلم نیخواد این شرایط بحث و ناراحتی باشیم ولی از یه طرف دوس ندارم برم سمتش که با خودش بگه این خودش میاد سمتم هرچی هم که بشه

انقدر ناراحتم که نمیدونم چیکار کنم  حق من نبود

خب منم گفتم چرا اونطور رفتار کرده .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

مشخص نیست واسه چی ناراحت شده؟ خب خواهر من اون داشته غیر مستقیم یه چیزی رو به شما می‌گفته شما هم نفه ...

اون اصلا هیچی نمیگفت که .من گفتم با خنده میای یه کاری کنیم ؟ یهو عصبی شد 

ینی میگی من الان برم سمتش؟ عادت کرده  یه بار حرفش بود میگفت تو اگه بعد ازدواج بری قهر خونه پدر ...

وا چرا آخه ؟ :(   گناه داری خب .

البته اینجا خودش باید بهت زنگ بزنه بگه فکرم درگیر بود. 

وا چرا آخه ؟ :(   گناه داری خب . البته اینجا خودش باید بهت زنگ بزنه بگه فکرم درگیر بود.&nbs ...

شاید زنگ بزنه ولی هیچوقت اینو نمیگه هیچوقت نشه بگه اون لحظه ناراخت بودم یا حوصلهدنداشتم اونطوری رفتار کردم 

انتظار داره من خودم حالم خوب بشه خود به خود 

شاید زنگ بزنه ولی هیچوقت اینو نمیگه هیچوقت نشه بگه اون لحظه ناراخت بودم یا حوصلهدنداشتم اونطوری رفتا ...

بلد نیست .  حتما هم رنگ میزنه میگه حالت بهتر شده ؟ 

دیگه نمیگه ببخشید :(