2777
2789

مامانش اینا میان قراره ببینن و پسند کنن یا نکنن 

اگرچه آدم منطقی هستم و معتقدم همونطور ک خیلیا معیارای منو نداشتن ممکنه منم معیارای اینارو نداشته باشم ولییییییییی بازم ته دلم خالی میشه اگر پسند نکنن خیلی غرورم ی جوریش میشه

با اینکه اصلا قصد ازدواج ندارم و اینا هم با اصرار دارن میان و اصلا جدی نگرفتم تا الان 

ولی ی لحظه ی جوریم شد 

اگر پسند نکنن چی تجربه ای داشتین ک بیان و پسند نکنن؟

.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما جلسه اول میگفتیم آقا پسر حتما بیاد شاید تو نپسندیدی

مامانم که روش نمیشه بگه 

من خیلی ناراحتم 

اونام گفتن اصلا ب اسم خاستگاری نمیریم میریم مهمونی و برمیگردیم زنونه

یکی شنیده بود اومدم ب مامانم گفت ک آماده باش فردا مهمون سرزده داری 

اینقد بدم میاد از این بیشعوری خو شاید طرف خونش میوه و اینا نباشه 

.....

وا مگه قراره مامانش باهات زندگی کنه که اون خوشش بیاد . والا خواستگاریاتون خیلی عجیبه من این چیزا رو تو این سایت میبینم فقط . برا ما اصن اینطور نیست از اول جعبه شیرینی میگیرن دستشون با پسرشون رسمی میان خواستگاری نه که مثل مغازه اول بیان پسند کنن‌ بعد بگن بزارش کنار برامون بیایم ببریمش

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

خب بلخره قبول کردی که بیان ببیننتمگه ما جنسیم که بیان ببینن ما رو؟؟؟

وای لجم از همین میگیره

ک اصلا خبر ندادن بهمون ک میخوان بیان 

یکی دیگ بهمون گفته 

حالت تهوع دارم 

فک کن سرزده بیان پسند هم نکنن برن حرف هم بزنن ک اره ما نپسندیدیم😏😒😒😒

.....

وا مگه قراره مامانش باهات زندگی کنه که اون خوشش بیاد . والا خواستگاریاتون خیلی عجیبه من این چیزا رو ...

این اولیشه اینجوریه 

معمولا همه جلسه اول خواهر پسره و خود پسره میان یا مادر و خواهر میان و معیارای دختره رو میگیرن جلسه بعدی با پسره میان 

ولی این دفعه اصلا دارم دیوونه میشم 

تصورش عصبیم میکنه 

.....