2777
2789
عنوان

با نامزدم بیرون بودیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 3304 بازدید | 38 پست

چند روز اصلا سراغش رو نگیر 

جواب پیام و زنگش رو هم نده

بعد از چند روز که حالن بهتر شد بشین با خانوادت صحبت کن و بگو اخلاقاش اینطوریه و اذیتت میکنه

بگو میخوای جدا شی

به خانوادت بگو خودشون به خانوادش اطلاع بدن

تو دیگه ارتباطت رو باهاش قطع کن فقط آخر سری اگر خودش اومد جلو یه خداحافظی سرد و معمولی بکن و تمومش کن

اگر نیومد هم هیچی لازم نیست اصلا لیاقت خداحافظی رو هم نداشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم که داغون شدم هرچی سعی میکنم بحث پیش نیاد آخر سر یه چیزی میشه که دلم میشکنه

این همین جوری الکی بدون دلیل عصبانی میشه، بعدا هم همین جوریه، فقط بلده عصبانی بشه و همیشه طلب کاره، از خود راضی و مغروره، باهات تا آخر عمر اینجوریه، هر کار خوبی هم براش انجام بدی قدر نمی دونه، یا از الان از حق خودت دفاع کن جوابش را بده، بهش بی احترامی نکن، حرف زشت نزن، ولی حرف بزن  تا فکر نکنه دور از جون چیزی نمی فهمی و دلیل عصبانیتش را بپرس، 

یا الان جواب تلفنش را نده، اگه دلیل پرسید بگو ناراحتم از دستت، 

بقیه ش را خودت میدونی، چکار کنی، ما شرایط ترا نمی دونیم، ولی تصمیم درست را بگیر 

این ادم عوض نمیشه، این را بدون اکه تحمل این حالش را داری ، باهاش ادامه بده،

چند روز اصلا سراغش رو نگیر  جواب پیام و زنگش رو هم نده بعد از چند روز که حالن بهتر شد بشین با ...

این دوستم خیلی خوب گفتن، فکرا تو بکن ، تصمیم درست بگیر، بدهکارش که نیستی، به برده گی که نرفتی

اگه نرم نمیاد باور کن یه بار گفتم نرم ببینم چی میشه تا یه ماه سراغی هم نگرفت از من . میشناسمش میدونس ...

نه عزیزم دلش تنگ نشده، چه ساده ای 

اگه یکی طرف بخواد، میره سراغش ، این بعدا هم اینجوریه 

خانواده ش چه جورین، رابطه ش با خانواده ش چه طوریه، بعضی وقت خانواده جایی واسه زن و نامزد به پسرشون نمی دن