2777
2789
عنوان

به نظرتون چی بگم به همچین آدمی

88 بازدید | 7 پست

یه خواستگار دارم به شدددددددت سمج

چهارصد بار از اینستا پیام داده بهم و بلاکش کردم چون ازش خوشم نمیاد

چون خیلی التماسم کرد اولش دلم نیومد دلشو بشکونم و برای اینکه دل بکنه گفتم پسر داییم خواستگارمه و دلم پیش اونه ولی بازم میگه عیبی نداره😐خیییلی زبون نفهمه دیگه زیادی گیر داده بهم توروخدا بگید چی بگم بهش که دست از سرم بر داره

جالب اینه تموم خواستگارام خونه و ماشینم دارن این هیچکدومم نداره

میخوام دیگه بهش بگم ازت خوشم نمیاد به نظرتون اینکارو کنم؟

نمیدونم چطور سرِپام که هردفعه با وزنه وایستادم لب آب"*
بازم میگه عیبی نداره کم کم علاقه مند میشی😂 عکس خودتو فتوشاپ کن با لباس عروس استوری بذار  طور ...

نمیشه چون پسر عموی جوونم تازه فوت شده میدونه تا سالگرد اون خبری نیس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم میگه عیبی نداره کم کم علاقه مند میشی😂 عکس خودتو فتوشاپ کن با لباس عروس استوری بذار  طور ...

اصلا زیادی سیریشه دیگه دارم میترسم ازش واقعا😐

به نظر من اصلا جواب نده‌ بذار هر چی میخواد بگه. 

اصلا زیادی گیر داده خیلی دیگه داره اذیتم میکنه حتی خانوادمم راضی نیستن نمیدونم چرا اینجور میکنه میخوام چیزی بگم که دل بکنه کلا 

ولی نمیدونم چی بگم بهش

واقعا خیلی اذیتم میکنه نمیدونم چه مشکلی داره اصلا میخام کاری کنم و چیزی بگم که دل بکنه ولم کنه اصلا ...

پیاماشو سین نکن اصلا

منم یه همچین بیشعوری بود با این تفاوت که من متاهلم و بچه دارم و اونم اینو میدونست ولی ابراز علاقه میکرد!!!

اصلا بلاکشم نکردم اما هر جا که پیام میداد اصلا باز نمیکردم چه تو واتساپ چه اینستا ... قبلا همکارم بود واسه همین شمارمو داشت، زنگ هم میزد جواب نمیدادم، دو سال طول کشید که فهمید به نتیجه ای نمیرسه و خودبه خود محوشد از زندگیم

خدایا شکرت🙏

پیاماشو سین نکن اصلا منم یه همچین بیشعوری بود با این تفاوت که من متاهلم و بچه دارم و اونم اینو میدو ...

اره بنظرم درست میگی همین کارو بکنم بهتره

بخدا از بص اذیتم میکنه با حرفاش و کاراش دیشبو گریه کردم فقط از دست این

حتی با داداشمم دوسته خواستم به داداشمم بگم نتونستم