2777
2789

سلام خانوما 

‌بچم ۵۰ روزشه ، ده روز قبل برونشیولیت گرفت رفتیم بیمارستان icu بستری شد ، دو روز اول نباید شیرمو میخورد بعدشم کم میخورد ، تو icu 

هم انقدر استرس داشتم و نخوابیدم و برای بچه خودم و بچه های مردم گریه کردم که جونم رفت ، دو روز قبل اومدیم خونه بچم همش گریه های شدید میکرد متوجه شدم سینه هام شله شله فشارشونم میدم در حد دو تا قطره شیر میاد ، درحالیکه قبلا شیرم سفید بودو فواره میزد همشم لباسام خیس بود ، پوشکشم چک کردم خیلی کمتر از قبل جیش کرده بود انگار پوشکو ده دیقه است که بستم براش ، دیشب بهش شیر خشک دادم ساکت و آروم خوابید ، دارم دق میکنم شیر افزا هم خوردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نگران نباش. با این همه مشکلاتی که داشتی طبیعیه که شیرت کم بشه

کم کم برمیگرده خیالت راحت

فقط الان حتما روزی یکی دوبار هر دفعه ۳۰ سی سی شیرخشک با قطره چکان یا قاشق بده بچه ات بخوره که قندش نیفته وسینه ات رو هم حسابی بده مک بزنه

اصلا شیشه بهش نده که دیگه سینه ات رو مک نمیزنه و همین شیرت هم خدای نکرده خشک میشه

کسی مث من بوده ؟ بعدش دوباره شیرش زیاد شده؟

منم پسرم تو شیش ماهگی یک ماه بیمارستان بستری بود

همین بلا سرم اومد.

الان خداروشکر شیرم خوبه

فقط نزدیک پریودم که میشه چند روز شیرم کم میشه دوباره خوب میشه

منم پسرم تو شیش ماهگی یک ماه بیمارستان بستری بود همین بلا سرم اومد. الان خداروشکر شیرم خوبه فقط ن ...

خداروشکر عزیرم ، ممنون از راهنماییت ، الهی که همیشه سالم و شاد باشید

تاثیرش از شیر افزا بیشتره؟ خیلی اسمشو شنیدم آخه

من برا چاقی بعداززایمان گرفتم تاثیری توی چاق شدنم نداشت ولی شیرمو زیاد کرد

سویق شیرافزای حکیم بانوروهم شنیدم خوبه

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️