2777
2789
عنوان

تاپیک موقت دوستان صمیمی آذین

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 57 پست
چون یه جا الفاظ رکیک به کار بردم حرف سیاسی زدم خخخخخ

از تو بعید بود 😂😂

ولی خب اینقده میچسبه هاا، 😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از تو بعید بود 😂😂 ولی خب اینقده میچسبه هاا، 😂

والا   کلا یه پیام بود با یه فحش کوچک

اره بهم خیلی بهم چسبید

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
از تو بعید بود 😂😂 ولی خب اینقده میچسبه هاا، 😂

بعد میدونی که یکی هی تاپیکما و شما رو رصد میکنه با کاربری های فراوانی که داشت هی گزارش زد یکدفعه الکی هم تاپیک پس انداز و بورسمونو گزارش زد

بعد میدونی که یکی هی تاپیکما و شما رو رصد میکنه با کاربری های فراوانی که داشت هی گزارش زد یکدفعه الک ...

فدای سرت 

برگشتی دیگه 

حرص نخور 🙂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

نه بابا اصلا حرص نخوردم     اون فکر میکنهبهتر  ما رفتیم اونور حرفیدیم برای ما فرقی نداشت که یه مدت سایت نیومدیم 

از ارغوان و بهار چه خبر 

خوبن اونام🙂 ارغوان ک طبق معلوم سرش شلوغه، الانم ک موقع امتحاناته درگیرع حسابی . بهارم خوبه 🥰

خودت خوبی؟ الینا؟ اقا امین خوبه😃

خوبن اونام🙂 ارغوان ک طبق معلوم سرش شلوغه، الانم ک موقع امتحاناته درگیرع حسابی . بهارم خوبه 🥰 خودت ...

خدا رو شکر همیشهزندگی بهخوشی براشون بچرخهوهمچینن شما

ما همخوبیم امینهم که الان یا سر کاره یا دانشگاه یا پشت سیستم    

الینا هم شیطون شیطون 

خدا رو شکر همیشهزندگی بهخوشی براشون بچرخهوهمچینن شما ما همخوبیم امینهم که الان یا سر کاره یا دانشگا ...

عزیزم خدا حفظشون کنه 🥰

اذین جونم خیلی خیلی خوشحال شدم دیدمت ها🥰😍😍

سلام عزیزم خوبی❤

ای جااان ببین کی اینجاست 

چه سعادتی😍😍😍😍

فاطی 😍😍😍😍😍😍😍😍😍 خیلی خوشحال شدم

سلام عزیزم خوبی؟ خوشی ؟ سلامتی