2777
2789
عنوان

تاپیک موقت دوستان صمیمی آذین

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 57 پست
سلام چه عجب خبرای توپ رو از دست دادی که  هیچی میگذرونیم باهاش دیگه  تو چه خبر

سلام آذین چه خبرایی🤭🤭🤭 چند بار اومدم دیدم تعلیقی تاپیک هم نیست دل درد گرفته ها تروکوندن 😁😁

سلام آذین چه خبرایی🤭🤭🤭 چند بار اومدم دیدم تعلیقی تاپیک هم نیست دل درد گرفته ها تروکوندن 😁😁

خوبم خونه باشگاهم  اره دلگیر بودن ما اینجاییم 

تو چه خبر بی معرفت ان

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره  ترک عادت سخته  چه میکنی هی میخوام زنگ بزنم وقت نمیکنم برگشتی گلنوش کجاست

سلام گلی چطوری بعد چند ماه اومدم به سرزمین عجایب نی نی سایت یه سر بزنم،،،، اون یکی تاپیک کوووووو؟

بعد از یه اضافه وزن حسااابی دوباره با لطف و کمک خدا می‌خوام رژیم رو شروع کنم🥰 ...دوست خوبم! یادت باشه هرچقدر هم اضافه کردی هیچ وقت برای شروع دیر نیست😉...وزن اولیه: ۱۰۱🥶.......هدف اول ۹۵✅🥳🥰....هدف دوم ۹۰😍...هدف سوم ۸۵🤩🥳

بعد میدونی که یکی هی تاپیکما و شما رو رصد میکنه با کاربری های فراوانی که داشت هی گزارش زد یکدفعه الک ...

وااای خاک بر سر کرموی بیکارش کنن من خبر نداشتم تعلیق شده بودی؟

بعد از یه اضافه وزن حسااابی دوباره با لطف و کمک خدا می‌خوام رژیم رو شروع کنم🥰 ...دوست خوبم! یادت باشه هرچقدر هم اضافه کردی هیچ وقت برای شروع دیر نیست😉...وزن اولیه: ۱۰۱🥶.......هدف اول ۹۵✅🥳🥰....هدف دوم ۹۰😍...هدف سوم ۸۵🤩🥳

سلام گلی چطوری بعد چند ماه اومدم به سرزمین عجایب نی نی سایت یه سر بزنم،،،، اون یکی تاپیک کوووووو؟

سلامم نفیس چطوری هی میخوام بهت بزنگما ولی میگم سرت شلوغه بله نصب کن تصویری بحرفیم دلتنگتمیم بابا دام برای دامادم تنگ شده 

میبینی  نمیدونم چرا ازادش نمیکنن 

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
سلامم نفیس چطوری هی میخوام بهت بزنگما ولی میگم سرت شلوغه بله نصب کن تصویری بحرفیم دلتنگتمیم بابا دام ...

قوربونت برم بله رو خیلی وقته نصبیدم منم دلم تنگ شده😘😘😘😘😘فدای دل مهربونت هرموقع عشقت میکشه بزنگ ... واسه بامعرفتاش وقت داریم