2777
2789
سلام خانوما به کمکتون احتیاج دارم؛ شما دکتر مغز و اعصاب خیل خوب تو تهران میشناسین که بتونه میگرن را درمان کنه؟ برای سردردهای میگرنی زیاد و تقریبا هر روزه!
انسان ها این حقیقت را فراموش کرده اند، اما تو نباید فراموشش کنی...تو تا زنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی!...(آنتوان دوسنت اگزوپری)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میگرنی بودم سحرجان ولی یه چیزی رو حتما توجه کن اگه همراه دردای ضربانیت اسخون درد اطراف بینی بالا ابرو و چشم داری یعنی سینوسات ترشحات دارند و همین خودش باعث تشدید سردرد میشه. من دنیا برام تیره و تار میشد با سردرد تا یه دکتر عفونی تب دار رفتم. جاری ام هم همینطوره کارش به بیمارستان میکشه هر بار. به اونم گفتن سینوسات نمیزاره سردردات نرمال شه. بعد من برای گردنم میرم فیزیوتراپی. دستگاه مگنت هم میرم. واسه من که کلی اثر داشته ولی میگن بیشترین تاثیرش روی سردردهای میگرنی هست
خیلی خیلی ممنونم ازتون گل لیلیوم، شیمول و باآن عزیزم ایشالله همیشه سلامت و شاد باشین لطفا بقیه دوستان هم اگر نظر و راهنمایی ای دارن بگن خیلی مرسی
انسان ها این حقیقت را فراموش کرده اند، اما تو نباید فراموشش کنی...تو تا زنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی!...(آنتوان دوسنت اگزوپری)

برای سردردهای میگرنی شدید و تقریبا روزانه حتما باید پیش متخصص مغز و اعصاب باتجربه برید. تو تهران دکتر افشین صمدی رو پیشنهاد میکنم، تو درمان میگرن خیلی دقیق عمل میکنن و برنامه درمانی اصولی میدن که به مرور تعداد و شدت سردردها کم بشه.