2777
2789
عنوان

دخترا اگه از ژل و فیلر سر در میارین بیاین کمک 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 23 پست

والا من یه مادکی زدم که هر سی سیش ۶۵۰ بود بخدا دوهفته هم رو لبم نموند دوبارم زدم پشت هم با فاصله دوهفته ولی همچنان لبم خوابیده وای به حال اینک ده سیسش ۶۵۰ تومنه مطمعنی اصلا؟ که ده سیسی ۶۵۰

نه کره و امریکاس

عزيزم شما جعبه و باركدشو چك كردي؟ارزونترين ژل كه خوبم باشه نوراميس هر سيسي ٢٥٠٠تا٣ قيمتشه

مانكن هاي ١٤٠٠💙گروه ابي💙وزن اوليه٦٣💙هدف اول ٦٠💙هدف دوم ٥٥💙هدف سوم ٥٢💙وزن فعلي ٦٣ شروع ١٥ ابان ١٤٠٠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من یه مادکی زدم که هر سی سیش ۶۵۰ بود بخدا دوهفته هم رو لبم نموند دوبارم زدم پشت هم با فاصله دوه ...

نه عزیزم هر سی سی 650 تومنه ولی کلا 10 سی سی هستش مثل بقیه ژلا تک سی سی نیست. امیدوارم متوجه شده باشی 

عزيزم شما جعبه و باركدشو چك كردي؟ارزونترين ژل كه خوبم باشه نوراميس هر سيسي ٢٥٠٠تا٣ قيمتشه

جعبشو دیدم هر سی سی یکونیم

خدایا، درجستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام مکن🙏🏻
از چه لحاظ خوب نیست؟ ماندگاری نداره یا آسیب میزنه 

من زدم ۶۵۰ تومنی و اشتباه کردم برای دو سریش شد دو تومن همونو یه باره یه جنس خوبه یک و دویست سیصدی میزنم هم برام ارزون تر در میومد هم ماندگاری داشت تو ک خرج میخوای کنی یه چیز خوب بزن 

نه عزیزم هر سی سی 650 تومنه ولی کلا 10 سی سی هستش مثل بقیه ژلا تک سی سی نیست. امیدوارم متوجه شده باش ...

آره عزیزم من اشتباه متوجه شده بودم در هر صورت من به مارکاش دقت نمیکنم و خودمم وقتی داشتم میزدم به قیمتش نگاه کردم خب از ۴۵۰ داشت تا ۸۰۰ من حد وسطشو گرفتم گفتم ۶۵۰ تکمنی خوبه که به هفته نکشید رفت

آره عزیزم من اشتباه متوجه شده بودم در هر صورت من به مارکاش دقت نمیکنم و خودمم وقتی داشتم میزدم به قی ...

مرسی عزیزم ❤️خوب شد گفتی وگرنه همینو میزدم پولم به باد میرفت ولی خب بقیه هم گرونن مثلا دو سی سی بزنم میشه 4 تومن تقریبا ☹️

مرسی عزیزم ❤️خوب شد گفتی وگرنه همینو میزدم پولم به باد میرفت ولی خب بقیه هم گرونن مثلا دو سی سی بزنم ...

من یکی از دوستام رفت تهران زد او هر سی سی رو ۱۲۰۰ زد همون ۱۲۰۰تموم شد براش ولی خب واسه اون هم قشنگتر شد هم ماندگار تر