2777
2789

ساعت ۱۰:۳۰ لینکشو بذار تو تاپیک @نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

عزیزم ببخشیدشمابعدانتقال عفونت قارچی گرفته بودیددکتربهتون دارووپماددادیانه همینجوری تازمان مثبت شدن صبرکردیدمنم خارش وسوزش موقع ادراروبوی بدادراردارم لطفااگه سوالمودیدی جواب بدیدممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانمی ممنون میشم سوالم رو اگه دیدی حتماااا جواااب بدی خواااهش میکنم ازت خیر ببینی

توی یه تاپیکات گفته بودی آی وی اف کردی و پوچ شد و ساکم واست تشکیل نشد..منم الان مشکل شمارو دارم...ده ساله منتظرم...

۵بار انتقال منفی و با اینبار میشه دوبار بارداری پوچ

شما چیکار کردید و چه آزمایشاتی دادید که بارداری بعدیتون موفقیت آمیز بود؟؟؟

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰