2777
2789
عنوان

گرفتگی بینی شدید دخترم بچم خیلی اذیت میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 15729 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب میده یعنی بخاطربینیش تو خونه زندانی شدم نه جای میرم نه کسی میاد که یه وقت بدتر نشه ...

حساسیت داره به هوای خشک،کاری به رفت و آمدت نداره عزیزم خودت اذیت نکن،اسپری خارجی منم برای دخترم استفاده میکنم نشون دکترم دادم گفت خوبه

حساسیت داره به هوای خشک،کاری به رفت و آمدت نداره عزیزم خودت اذیت نکن،اسپری خارجی منم برای دخترم استف ...

داغون شدم دیگه بخاطر این انقدر نذر نیاز کردم ...اخه مکه میشه از واکسن 4ماهگیش زدم تا به الان ....

حداقل یکی دو روز دادی فایده نداشت نده دیگه ببر یه دکتر دیگه 

نه اتفاقا دو مرتبه بهش دادم،دیشب راحت خوابید

شبای قبل هر نیم ساعت احساس خفگی با حالت تهوع بهش دست میداد با گریه بیدار میشد

شدتش زیاد بخورم گذاشتم فایده نداشت قطره منتول هم میزنم هیچی ....دوسدارم یکی بگه فلان قطره بریز اب رو ...

تو دستگاه بخور عرق نعنا بریز بزار چند ساعت کار کنه  که کاملا بوروتو اتاق حس کنی

روی ی دستمال هم بریز دائم بزار جلو بینیش زود خوب میشه

داغون شدم دیگه بخاطر این انقدر نذر نیاز کردم ...اخه مکه میشه از واکسن 4ماهگیش زدم تا به الان ....

درست میشه کم کم بزرگ میشن بهتر میشه،من دو تا بچم حساسیت دارن میفهمم سخته،چاره ش فقط چرب کردن و تغذیه درست

خوب اره میشه ببر دکتر فوق الرژی ببین میگه از این موارد زیاده منم بچه ام هست اینجوری بردم دکتر تب هم داشت تازه گفت این الرژیش خیلی قویه اسپری الرژی داد خوب شد ترشح سبز بینیم زیاد داشت