2777
2789

درد میکنه؟

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما مراجعه کن پزشک متخصص. باید معاینه کنه و بفرسته سونوگرافی یا ماموگرافی. 

متخصص جراح عمومی که در زمینه سینه فعالیت میکنه باید بری

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

اصلا نه درد ن تورم ن عدم تقارت ن برامدگس ن کبودی فقط حس کردم بغل سینم زیر دستم جابجامیشه

احتمالا غده چربیه

ولی برای اطمینان بیشتر حتما برو دکتر

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
اصلا نه درد ن تورم ن عدم تقارت ن برامدگس ن کبودی فقط حس کردم بغل سینم زیر دستم جابجامیشه

هیچ کدومه اینا دلیل نمیشه. 

فقط و فقط معاینه پزشک متخصص

جراح عمومی که در زمینه سینه کار میکنه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

یعنی صبز ندم تاپریودم خوب بشه؟؟؟

چند روزه پریودی؟ 

با یکماه تاخیر شدم روز دهم همچنان هستم 

خب پس باید پیش متخصص زنان هم بری تا بررسی کنه. 

اصلا نگرانی به خودت راه نده. اکثر ما خانمها از این مسائل زیاد داریم. فقط یادت نره بری دکتر و پیگیری کنی

بله متقارن هست و چیزی مشخص نیس بادست بغل سینه مشخص فقط و جابجامیشه زیر دست

احتمال قوی فیبروادنوم هست که چیز مهمی نیست اصلا و اگ حال داشتی ۶ ماه یبار میگن چکاپ باید بشه که اگه یه درصد فقط یه درصد سایزش هی بخواد بزرگتر شه بهش رسیدگی کنن

مادرم خورد زمین و جگرم تیر کشید........