2777
2789
عنوان

حسرت به دل موندم خودم اسمشو انتخاب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 57 پست
اتفاقا منم الان باردارم و همش برام تعیین تکلیف میکنن که اسمشو چی بزار زایمانت باید طبیعی باشه و این ...

منو روانی کردن به جان بچم یه کارایی میکردن که پیش هرکی میگم لعنتشون میکنه نمیدونم چطور دوام آوردم

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

بخدا اطرافیانم همه لجبازن

خونواده خودت تغییر کنن بقیه مهم‌نیست 

یکی از فامیلای مام همین مشکلو‌داشت ولی مامانش با اون اسمی‌ ک خودش دوست داشت. هی صداش زد الان خونواده همسرشم گه گاه با اون اسم صداش میزنن

از کاشتن گل تو حیاط آدمایی که قرار نیست بهش آب بدن دست بردار🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونواده خودت تغییر کنن بقیه مهم‌نیست  یکی از فامیلای مام همین مشکلو‌داشت ولی مامانش با اون اسم ...

آخه میترسم بقیه با همون اسم صداش بزنن بچه گیج بشه

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

چقد بیشعورن ک نمیفهمنن مادر۹ماه زحمت میکشه حمل میکنه و به دنیا میاره و حق اونه انتخاب کنه

متاسفانههههه

زندگی خراب کنن لعنتیا

من شوهرم خیلی خوبه ولی از دست اونا روزی ده بار فکر طلاق میفتم و از زندگی سیر شدم

متاسفانههههه زندگی خراب کنن لعنتیا من شوهرم خیلی خوبه ولی از دست اونا روزی ده بار فکر طلاق میفتم و ...

عوضیا جای اینکه دختر مردم خوشبخت کنن بدبخت کردن خدا ازشون نگذره،عزیزم تو هرچی دوست داری بزار چیزی ک گفتن نزار فردا اون‌موقع حسرت واست شه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

عزیزم چقدر طول کشید ثبت احوال اسمشو عوض کرد؟

فک کنم۳ماه بود نمیدونم یادم نیست ولی یادمه زود اسمش عوض شد خیلی خوشحال بود

منو روانی کردن به جان بچم یه کارایی میکردن که پیش هرکی میگم لعنتشون میکنه نمیدونم چطور دوام آوردم

عزیزم چکار میشه کرد به جز دووم آوردن

سعی کن محل ندی چیزیه که شده فکر کردن بیش از حد بهش فقط خودتو عذاب میدی

زهرا یا فاطمه خالی صداش کنید  خیلی اسم قشنگیه اسم های چرت این دور زمونه خوبه نمیدونم بارانا آف ...

آفتابا😂😂😂😂😂😂😂

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

عوضیا جای اینکه دختر مردم خوشبخت کنن بدبخت کردن خدا ازشون نگذره،عزیزم تو هرچی دوست داری بزار چیزی ک ...

آخ عزیزم کاش مشکلم فقط اسم گذاشتن رو بچم بود

وجودشون انرژی منفیه برام تو زندگی

هیچی دیگه خوشحالم نمیکنه

تو بارداریم انقدر غصه میخورم و گریه میکنم نمیدونم چه بلایی دارم سر بچم میارم با این حالم

آخ عزیزم کاش مشکلم فقط اسم گذاشتن رو بچم بود وجودشون انرژی منفیه برام تو زندگی هیچی دیگه خوشحالم ن ...

ای بابا خدا ازشون نگذره بیشعورا خدا لعنتشون کنه

مادر شوهر منم جاریم وادار کرده بود اسم دخترشو فاطمه بزاره خلاصه تو شناسنامه گذاشته بودن ولی یه اسم دیگه صدا میزدن...الان همون بچه بزرگ شده ازدواج کرده هنوزم که هنوزه به مادر شوهرم میگه حلالت نمیکنم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت