2777
2789
عنوان

حسرت به دل موندم خودم اسمشو انتخاب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 57 پست
زهرا یا فاطمه خالی صداش کنید  خیلی اسم قشنگیه اسم های چرت این دور زمونه خوبه نمیدونم بارانا آف ...

بنظرم جالب نیس که اسامی رو مسخره کنین هر اسمی در مفهموم خودش زیباست حالا چ عربی چ فارسی

عزیزم اول باید مقاومت میکردی به نظرت اگه بخوای الان عوضش کنی ناراحتی بیشتری پیش نمیاد؟

حالم ازشون بهم میخوره بدرک که ناراحت میشن خودشون گفتن بزار فاطمه زهرا الان یکیشون فاطمه صداش میکنه یکی زهرا یگی فاطمه زهرا ازشون متنفرررم 

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چرا ب حرفشون گوش دادی؟  ترکین ؟

بخدا اوقات تلخی راه انداختن زیر سر شوهرم نشستن من اون روزا حالم خیلی بد بود الان ازشون دور شدم فکر اون روزا دیونم کرده 

آره من دوستم اسمش عوض کرد تا وارد مقطع تحصیلی نشده عوض‌کن چون اون موقع وارد شه همین اسم باشه بخوای عوض‌کنی پرونده ها قاطی میشه اگ میتونی فردا برو اقدام کن عوض‌کن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

آره من دوستم اسمش عوض کرد تا وارد مقطع تحصیلی نشده عوض‌کن چون اون موقع وارد شه همین اسم باشه بخوای ع ...

آخه خیلیا میگن نمیشه اسم فاطمه و زهرا رو عوض کرد

حالم ازشون بهم میخوره بدرک که ناراحت میشن خودشون گفتن بزار فاطمه زهرا الان یکیشون فاطمه صداش میکنه ی ...

اتفاقا منم الان باردارم و همش برام تعیین تکلیف میکنن که اسمشو چی بزار زایمانت باید طبیعی باشه و این حرفا

آدم از زندگی سیر میشه بخاطر وجود همچین آدمایی که انقدررر دخالت میکنن تو زندگی ادم

اتفاقا منم الان باردارم و همش برام تعیین تکلیف میکنن که اسمشو چی بزار زایمانت باید طبیعی باشه و این ...

چقد بیشعورن ک نمیفهمنن مادر۹ماه زحمت میکشه حمل میکنه و به دنیا میاره و حق اونه انتخاب کنه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚