2777
2789

@barbadrfte سلام عزیزم من تو تاپیک دیدم شما حس ششمتون خیلی خوبه،میشه لطفا ببینید در آینده من با همسرم هستم یا نه؟میشه مشخصات همسرم را بفرمایید،در آینده من را با چند فرزند میبینی عزیزم؟کی و کجا شاغل میشم؟مرسی عزیزم،شما گفتید به ذهنتون فشار میارید و تصویر میبینید،مرسی عزیزم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم یه دختر بچه کنارته ،با هم به یه سفر میرید همسرتون رو نمیتونم تشخیص بدم ولی یه مرد همراهتونه 

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...

[QUOTE=266115675] عزیزم یه دختر بچه کنارته ،با هم به یه سفر میرید همسرتون رو نمیتونم تشخیص بدم ولی یه مرد همراهتونه&nb ... [/QUOT@barbadrfte  مرسی عزیزم،قربونت،عزیزم آن مردی که همراهم هست همسرم هست؟عزیزم من از همسرم جدا میشم یا نه؟می توانی ببینی من یک بخته هستم یا دوبخته؟عزیزم می توانی ببینی من کجا کار می کنم؟

[QUOTE=266115675] عزیزم یه دختر بچه کنارته ،با هم به یه سفر میرید همسرتون رو نمیتونم تشخیص بدم ولی ی ...

همونا رو که حس کردم گفتم ،

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
مرسی عزیزم،عزیزم می توانی ببینی برادرم کی ازدواج می کنه؟

چیزی حس نمیکنم فعلا نه 

@leila316 سلام عزیزم میشه لطفا بگی من از همسرم جدا میشم یا نه؟اگر آشتی می کنم کی و چطوری؟کی باردار میشم؟آیا دوقلو باردار میشم؟عزیزم آیا خواهر همسرم که تو اسمش م ر داره برای ما دعا کرده که زندگیمون را خراب کنه؟عزیزم من کی و کجا شاغل میشم؟مرسی عزیزم

@_دختر_پاییز_ سلام عزیزم میشه لطفا بگی من از همسرم جدا میشم یا نه؟اگر آشتی می کنم کی و چطوری؟کی باردار میشم؟آیا دوقلو باردار میشم؟عزیزم آیا خواهر همسرم که تو اسمش م ر داره برای ما دعا کرده که زندگیمون را خراب کنه؟عزیزم من کی و کجا شاغل میشم؟مرسی عزیزم

@دختر_پاییز_   سلام عزیزم میشه لطفا بگی من از همسرم جدا میشم یا نه؟اگر آشتی می کنم کی و چطوری؟کی باردار میشم؟آیا دوقلو باردار میشم؟عزیزم آیا خواهر همسرم که تو اسمش م ر داره برای ما دعا کرده که زندگیمون را خراب کنه؟عزیزم من کی و کجا شاغل میشم؟مرسی عزیزم