2777
2789

@دردوطن عزیزو دیشب تو تاپیک دیدم شما خیلی درست میگید لطفا میشه جواب بدهید،میشه لطفا بگی من از همسرم جدا میشم یا نه؟اگر آشتی می کنم کی و چطوری؟اگر ازدواج مجدد دارم کی و با چه کسی؟کی باردار میشم؟آیا دوقلو باردار میشم؟عزیزم آیا خواهر همسرم که تو اسمش م ر داره برای ما دعا کرده که زندگیمون را خراب کنه؟عزیزم من کی و کجا شاغل میشم،ممنون از لطف و محبتت

اون تایپک قفل شد داشتم جوابتون میدادم 

آینده تون خوبه شوهرتون حس میکنم کارش کاردرمانی باشه یا دولتی یا مهندس حسم بیشتر روی کادر درمان میخوره شغل آزاد نداره خودتون هم حس  میکنم شاید پرستار بشید توی بیمارستان مشغول بشید یا توی مغازه لباس فروشی فروشنده باشید و یا توی یه مدرسه غیر انتفاعی تدریس کنید عزیزم خیاطی بلدید؟ یا مادرتون یا خواهرتون بلد باشه حس میکنم یکی هست خیاطیش خوبه خودتون یا اطرافیانتون  همسرتون مهربونه دلسوزی واقعا دوستتون داره قدش بلنده یکم تپل هست موهاش هم کوتاه هس خوشبخت میشی عزیزم

پا ها روی زمین ولی طرفدار پرواز!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسم فکر کنم اشتباه بوده اوهوم؟ 😑

@مانیادخت   عزیزم تقریبا درست گفتی مشخصات همسرم درسته،من با همسرم اختلاف دارم به نظرت اگر آشتی کنیم کی و چطور؟مرسی عزیزم،به نظرت یک بخته هستم یا دوبخته؟

ی سوال داشتم ازت گلم اگ دوس داشتی ج بده محبوبه بانو واقعا درموردت درست حس میکرد؟حرفاش راست بود

سلام عزیزم درست بود عزیزم حسش درست بود حرفاش هم درست بود