2777
2789
حسم فکر کنم اشتباه بوده اوهوم؟ 😑

مریم وامیر اسفند عقد شون انجام میشه! 

ارزیاب خسارت بیمه هستم اگر اینجا کارفرما داریم یا همسرتون کارفرما هست میتونم بیمه نامه مسولیت برای دوستان رایگان عیب یابی کنم تا از حبس و تبعات کیفری  براتون جلوگیری بشه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسم فکر کنم اشتباه بوده اوهوم؟ 😑

عزیزم ممنون میشم بهم بگی مریم وامیر اسفند عقد شون انجام میشه؟ 

ارزیاب خسارت بیمه هستم اگر اینجا کارفرما داریم یا همسرتون کارفرما هست میتونم بیمه نامه مسولیت برای دوستان رایگان عیب یابی کنم تا از حبس و تبعات کیفری  براتون جلوگیری بشه  
فقط یه حسه

مریم وامیر اسفند عقد شون انجام میشه 

نه نظر نداره. عضو خانوادشه. تحریکش میکنه. جدا نمیشید. به زودی شاغل میشی ولی کارت رو زیاد ادامه نمیدی ...  

@ودا عزیزم کی آشتی می کنیم یا تمام میشه؟خسته شدم از بلاتکلیفی،الان چند ماه شده که با هم ارتباطی نداریم ،عزیزم مشکل من وابستگی بیش از حد به خانواده اش هست و لجباز و مغرور بودن خودش هست،عزیزم چرا کارم را زیاد ادامه نمی دهم؟تو طالعم دو قلو هست؟باردارشدنم دو سال دیگر هست؟مرسی عزیزم

سلام عزیزم کاری داشتی درخواست دوستی دادی؟

خانم ها ۱۳ ساله منتظر یه اتفاقی هستم برام دعا کنید اون اتفاق بیفته اگه دعا کردید بهم بگید منم دعاتون کنم❤❤❤❤❤❤ نام کاربریم هم برگرفته از یک فیلم هست😊

تو تاپیک هات دیدم از حس ششم زیاد سوال پرسیدی حس ششم خوب سراغ داری تو سایت؟

خانم ها ۱۳ ساله منتظر یه اتفاقی هستم برام دعا کنید اون اتفاق بیفته اگه دعا کردید بهم بگید منم دعاتون کنم❤❤❤❤❤❤ نام کاربریم هم برگرفته از یک فیلم هست😊