2777
2789
عنوان

کیا دارن فوتبال میبینن؟شمام حرص میخورین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2179 بازدید | 170 پست
من دلیل سیاسی دارم 

منم دلیل سیاسی دارم فرانسه ..... هست 

بجنگید برای رویاهای ناب زندگیتون 🌹                                  دختر قهرمان سابق هستم 🥲 نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم 😉 من دیگه سیم کارت ندارم 🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مساوی هردو سه

فرانسه باز زددد 

چ کام بکی میزنههه هییییییی

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
طرفدار سفت و سخت فقط شما بقیه اداتون رو در میارن 🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣ما کلا بعد حذف ایران طرفدار اون تیمی بودیم که قوی تر بوده،حتی یه بازیم از دست ندادیم🤣😆ولی خب دلم واسه برزيل سوخت الکی الکی تو پنالتی حذف شد

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
مسی رو دیدید با اون قدش چجوری گل میزنه . خیلی بلاعه ..بیخود نیس قدیمیا میگفتن کوتوله ها نصفشون زیر ز ...

شما ادبیات صحبت کردنم بلد نیستی مثل اینکه چجوری نظر میدی! 

امیدوارم سال دیگه هم همونجا باشم...اونم باشه🖤
من اینقدر سر گل دوم فرانسه جیغ و هورا زدم الان همسایه ها میگن زنه خل شده😂

بخدا روانی شدم...پاهام درد میکنه انقدر خودمو زدم

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

مسی رو دیدید با اون قدش چجوری گل میزنه . خیلی بلاعه ..بیخود نیس قدیمیا میگفتن کوتوله ها نصفشون زیر ز ...

😂😂آرژانتینیا کلا میانگین قدشون کوتاهه ولی لامصبا بلان.

مارادوناهم توپ به پاش میرسید کسی حریفش نبود مثل گل  موشک میرسید دم دروازه حریف😂

شوهرم تا نیمه اول طرفدار آرژانتین بود الان همراه من طرفدار فرانسه🤣😆

وای😂😂یه فیلم طنزکوردی هست شخصیت اصلیش فوتبال میبینه هردوتیم وقتی گل میزنن جیغ وهورامیکشه یکی دیگه کنارشه میگه مگه توطرفدارکدوم تیمی هرکدوم گل میزنه خوشحال میشی اینم میگه هرکدوم ببره😂الان شوهرشما دقیقامث اینه😂😂

دلی من بس توئ تیایه بوتونبئ لیه نایا❤❤سومین کاربریه ک تعلیق شدم دوباره تعلیق بشم باعث وبانیشو پاره پوره میکنم🤬🤬🤬         کچی کوردستانم✌🏻💪🏻تسلیت کوردستانکم🖤🖤💔
😂😂آرژانتینیا کلا میانگین قدشون کوتاهه ولی لامصبا بلان. مارادوناهم توپ به پاش میرسید کسی حریفش نبو ...

خوشگلن ارژانتینیا.. امیدوارم ببرن 

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 

چند چندن تلویزیون ندارم نت کمه بخوام ببینم تموم میشه 🥺

بجنگید برای رویاهای ناب زندگیتون 🌹                                  دختر قهرمان سابق هستم 🥲 نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم 😉 من دیگه سیم کارت ندارم 🥺