2777
2789
عنوان

کیا دارن فوتبال میبینن؟شمام حرص میخورین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2179 بازدید | 170 پست
نه بابا من از عصر کارهامو کردم کیکم پختم باتخمه و تنقلات .شوهر من موقع جام جهانی منم نمیشناسه خواهر ...

😂 تی وی ما الان خاموشه بابام که سرکاره مامانمم مشغوله فقط پنجره بازه صدای طبقه بالایی میاد که هر ده دیقه یه جیغغغغغ میکشن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂 تی وی ما الان خاموشه بابام که سرکاره مامانمم مشغوله فقط پنجره بازه صدای طبقه بالایی میاد که هر ده ...

😂😂

دلی من بس توئ تیایه بوتونبئ لیه نایا❤❤سومین کاربریه ک تعلیق شدم دوباره تعلیق بشم باعث وبانیشو پاره پوره میکنم🤬🤬🤬         کچی کوردستانم✌🏻💪🏻تسلیت کوردستانکم🖤🖤💔

مسی رو دیدید با اون قدش چجوری گل میزنه . خیلی بلاعه ..بیخود نیس قدیمیا میگفتن کوتوله ها نصفشون زیر زمینه

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 
مسیرو دیدید با اون قدش چجوری گل میزنه . خیلی بلاعه ..بیخود نیس قدیمیا میگفتن کوتوله ها نصفشون زیر زم ...

کوتوله چیه خواهر درست بحرف😐

دلی من بس توئ تیایه بوتونبئ لیه نایا❤❤سومین کاربریه ک تعلیق شدم دوباره تعلیق بشم باعث وبانیشو پاره پوره میکنم🤬🤬🤬         کچی کوردستانم✌🏻💪🏻تسلیت کوردستانکم🖤🖤💔