2777
2789
عنوان

ازدواج با فردی که قبلا اعتیاد داشته و الان ترک کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 10099 بازدید | 141 پست
یه مورد دقیقامثه شما بوده نزدیک من. دختره بااینکه خیلی عاشق بود باابن شرایط نتونست آخرش کناربیادوپا ...

چقد طول کشید فراموشش کرد 

پسره کنار اومد با جداییشون یا به دختره میگفت بمون ترک میکنم 

عزیزم تاهمین جا که گفتی بعد۱۰سال دوباره لغزش کرد دیگه نخوندم ؛عزیزم به حرف آدم سال نمیشه اعتمادکرد چه برسه به ایشون که بیمارهستن اونم چی باوجود شما بازم رفته سمت مواد این یعنی که هنوزم یه خلاهایی داره که پرنشدنیه وبه هیچ عنوان این رابطه رو ادامه نده چه برسه به اینکه به ازدواج باهاش فکر کنی.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دایی من الان 15ساله ترک کرده و خداروشکر خوبه ببین ده سال نشون میده اراده داشته تونسته  حتی می ...

منم اصن مهم نبود واسم اول ولی خب جدیدا باز رفته طرفش اما میخواد ترک کنه 

اگ از ۱۰ سال پیش نکشیده بود ک مشکلی نداشتم

عزیزم تاهمین جا که گفتی بعد۱۰سال دوباره لغزش کرد دیگه نخوندم ؛عزیزم به حرف آدم سال نمیشه اعتمادکرد چ ...

همش میگه من نمیدونم چرا حالا ک تو اومدی تو زندگیم دارم اینکارو میکنم یا ۲ روز باهام حرف نمیزنه میگ روم نمیشه باهات صحبت کنم و من بی ارادم و لیاقتتو ندارم 

دلم واسش میسوزه 

همینکارو میکنم عزیزم😔

اسی ماها با معتاد زندگی کردیم. یاد سیخ دود های داغی ک ب بدن عزیزمون میزدن بیافت

فقط جواب ن بگو بهش

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

همینکارو میکنم عزیزم😔

اسی بلدی یکی رو برام  تگ کنی. میای تایپکم کمک

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9871497&slug=برای-چربی-سوزی-تو-رژیم-چیکار-کنم&postId=264539303

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببین خواهرمن خواهشا اومدی اینجا اینهمه گفتیم قبول نکن قبول نکنیا.خداوکیلی بدبخت میشی.مجرد بودن خیییی ...

اخه میدونی خودشم یجوریه که دلم واسش میسوزه از بچگی خیلی مشکلات داشته 

الانم میگ من لیاقتتو ندارم و تو حیفی واسه من 

جواب تلفنمم نمیده میگ روم نمیشه باهات صحبت کنم 

۱ ماه میکشیده و من اصن نفهمیدم دوروز رفت مسافرت بهش مواد نرسید وقتی برگشت اخلاقش بد شد انقد ک دیگ شک کردم و فهمیدم رنه تو این یه ماه خوب بود باهام 🤦🏿‍♀️🤦🏿‍♀️ وای خیلی حالم خرابه 

همش میگه من نمیدونم چرا حالا ک تو اومدی تو زندگیم دارم اینکارو میکنم یا ۲ روز باهام حرف نمیزنه میگ ر ...

ترحم کاردستت نده.مگه جلسه نمیرفت؟باراهنماش درارتباط نبود؟

ترحم کاردستت نده.مگه جلسه نمیرفت؟باراهنماش درارتباط نبود؟

نه اصن جلسه و اینا نمیرفت بهش میگفتم برو و نیاز داری اما همش میگفت تو ذهن خودمه و من یبار خودم ترک کردم 

قبلا هم خیلی میگفت هیشکی باورش نمیشه من بدون کمپ خودم شیشه رو ترک کردم 

چقد طول کشید فراموشش کرد  پسره کنار اومد با جداییشون یا به دختره میگفت بمون ترک میکنم

پسره قول ترک کردن رو خیلی میدادولی خب متاسفانه هرباربعدازترک مدتی بعدش دوباره شروع میکرد

عزیزم نمیشه روی این لفظ بمون ترک میکنم خوب میشم حساب کرداصلابه این حرفاگوش نکن.ازنظرمن اینکارونکن پشیمونی بعدس خیلی دردناک ترازوابستگیه الانته حتی اگرم ترک کنه آخرش اون یه بیماره و توبایدهمیشه این دغدغه توذهنت باشه.

اخه میدونی خودشم یجوریه که دلم واسش میسوزه از بچگی خیلی مشکلات داشته  الانم میگ من لیاقتتو ندا ...

حال خرابی الانت دربرابرحالِ آیندت هیچی نیست.وقتی میگه بخاطر تو ترک میکنم یعنی نمیشه به حرفش اعتمادکرد ؛ترک کردنش این سری سخت تره الان با۱۰سال پیش فرق کرده اوضاعش...میدونی اعتیادبه شیشه چقدرومغزاثرداره...خدابرا هیچ کسی اعتیادبه شیشه رو نیاره...یکی ازاقوام تو دوره ی عقد به اعتیاد همسرش پی بردوسکوت کردالان بعد۲۰سال بادوتابچه فقط نفس میکشه به ظاهر زندگی باآدم معتادیعنی مرگ تدریجی جسم وروح وآرزوها اعتیادبه شیشه که دیگه هیچی.