2777
2789
عنوان

میشه خواهش کنم بیایین کمکم کنین🙏

73 بازدید | 11 پست

بچه ها چند وقتیه اصلا حوصله هیچی ندارم کسلم هیچی خوشحالم نمیکنه، گریمم نمیگیره خودمو خالی کنم بی حالم،اصلا نمیدونم چطورمه چکار کنم، 

ب درون خودت رجوع کنی علت این حالتو میفهمی ...البته الان پاییز هم هست میشه آدم حال خرابش بیشتر هم بشه

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاهلی ؟

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
بله

احیاناً توی دوره شیردهی یا بارداری که نیستی گلم ؟ 

یا نزدیک پریود 

بخاطر تغییرات هورمونی 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

فیلم ببین با چیپس و تخمه اینا😁

من الان میخام برم فیلم ترسناک ببینم دیشبم دوتا دیدم

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋
اصلا حوصلا اهنگم ندارم 

اهنگ شاااد بندری بزارا

نه اونا ک میگه تو رفتیی تو نرفتیی😂

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋
نه اصلا 

ی کاغذ و خودکار بردار و ی لیست خرید برای خودت بنویس 

برو سر کشو لباسهات ، لوازم ارایش اینا ببین چی باید بخری چی کم داری 

بعد به این بهانه برو بیرون خریدهاتو انجام بده بیا 

سرراهم ی دسته گل نرگس بخر 

☺️ خرید یکی از بهترین راه های نشاط برای خانوم هرچند هزار ت 

نگی حوصله ندارم که مطمین میشم یا کم خونی یا خدای نکرده مشکل تیرویید هست و یه آزمایش خون کامل بدی