2777
2789
عنوان

برم منت کشی یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 64 پست
وای وای بزار طلاق شه بهتر اش نخورده و دهن سوخته فک کرده طلاق بده هینجور اگ دختری هنوز ووفقط عقدی توب ...

حالا خودش میگه تو رفتی روی اعصابم و کار به اینجا کشوندی تحمل میکردی که اینجوری نشه😕

کاری که همسرتون کرده افتضاحه..واقعا افتضاح...

سمتش نرو تا خودش برگرده و بعد قانون بذار

خودتو کنترل کن و محکم باش.اصلا دلت نلرزه وقتی اون بخاطر مامانش اینجوری نادیده‌ت میگیره توام دلتنگش نشو

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروسی خوبه به خدا ولی با کسی که نیازهای عاطفی و جنسیت براش مهم باشه نه اینکه خاله زنک باشه بره مث شو ...

تازه برمیگرده میگه من مامانمو دوس دارم پشت سرش حرف نزن

حالا انگار من بد گفتم  خب برا اون پسرش کمک داده به ماهم بده

طرف بچه داره ازدواج کرده تا یارو طرف ننش میگیره میگن طلاق بگیر نباید بمونی حالا این هنوز عقده یعنی چی بره زنش هرچی بگه ب مادرش بگه الان ک دوستیو عشقش تازه است اینه فردا زیر سقف بره چی میشه و بعد بگه طلاق این چیز عادی نیس اسی بچه نیستی بشین فک‌کن من همیشه بدون دلیل حرف نمیزنم این مرد زندگی نیست صدسال نرو دنبالش واسه منت کشی اگ اون اومد ت تحویلش نگیر یعنی چی من بودم جدا میشدم اونم ت این زمونه هرچند سخت ولی جدایی الان بهتر از فرداس

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
تازه برمیگرده میگه من مامانمو دوس دارم پشت سرش حرف نزن حالا انگار من بد گفتم  خب برا اون پسرش ...

اصلا سیاست نداری سعی کن بحثش ودیگه پیش نکشی،اگه باز گفت بگو من دردو دل کردم، فقط تجربه بگیر هیچ وقت ازمامانش نگی 

توزندنی جنگ است دعوا است خوشی هس غم هست نمیشه اینجور بود فردا ازدواج کردیو مادرش یاخاهرش هرچی گفتن تویک چیز بگیدطلاقت میده باز میگ یا حق اعتراض نداری باید نوکرشونوباشی و صدات درنیاد داره میگ ننم دوست دارم راجبش نگو داره اخلاقشو میگ اولویتم خانوادمه ووبخاطر خانوادم تورو طلاق میدم اونم اگ انسانیت و مردونگی داشت میگف جنگ و دعوا است مگ اسم طلاق اسونه ک ورد زبونشه اونم ت عقد تواوج عشق و دوستی لطفا منطقی ب موضوع نگاه کنید

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
این چیزی ک ازت متوجه شدم دوسش داری و طاقت نمیاری زنگ میزنی .دلتنگشی.ولی یکم ب احساست غلبه کن تا فردا ...

آره تا فردا صبر میکنم ببینم چیکار میکنه حالا اگه اون میتونه بدون خبر از من زندگی کنه پس منم میتونم

آره خیلی میدونستم رو مامانش حساسه ولی بازم گفتم بهش آخه تو دلم مونده بود

یک حرفی زدی ن فحش دادی ن توهین درد دلی بود ولی اون چی کرد تهدید ب طلاق و پشتت خالی کرد زندگیت فدای دوست داشتن این نکن دنیا پرازادمای دل شکستس