2777
2789
عنوان

برم منت کشی یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 64 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میترسم زنگ نزنم خودشم دیگه تا یه سال نزنه😐آخه بیشعور چجوری تونسته دو روز صدای منو نشنوه

گذشت باید داشته باشی توزندگی درغیراینصورت سرسال طلاق و....،همیشه تودعوا حرمتارونگه دارید که بحث طلاق پیش نیاد یاحتی کتک

میدونی من از مادرش گله کردم ک چرا برای عروسی کمک نمیکنه یا چرا کادو سر عقد نداد به من اونروز اینم رف ...

وای وای بزار طلاق شه بهتر اش نخورده و دهن سوخته فک کرده طلاق بده هینجور اگ دختری هنوز ووفقط عقدی توبترسونش ت کوتاه نیاه یعنیوچی پسر خبرکش برهوهرچی زنش میگ بزار کف دست ننش و بعد تهدید ب طلاق کنه خداوکیل حس ششم میگ ولش نکن نکنی اخری نداری مرد اونیک ک دهنش چفت بست سرهرجی  ب زنش نگ طلاقی .اتفاقن اون ناز میاره برو مهرتوبزار اجرار پدرش در بیاد این دوستیا هم تموم میشه منت نکش هیچوقت الان جدایی بهتر از جدایی فرداس ک دگ دختر هم نیستی والان موقعیتای بهتر  

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

ما باهم دیگه قهر میکنیم من اصلا نمیتونم وایستم دلم اروم نمیگیره حالا توام زود نرو ببین اگه تا چند ساعت خبری شد ازش که هیچ اگه نشد باهاش حرف بزن ولی سر سنگین باش اگه پرسید ازطلاق ترسیدی بگو ن اصلا فقط  خوشم نمیاد قهر باشیم 

باید واسه رابطتون قانون بذارید

مثلا وقتی دعواتون میشه کسی نباید بفهمه

حرف همدیگه رو جایی نبرید

تو هیچ شرایطی حرف جدایی و طلاق نزنید

اولویت همدیگه باشید

قهرتون نباید۲۴ساعت بیشتر طول بکشه

و....

شماهم بی سیاستی کردی که از مامانش گله کردی..کلانباید حرفشو میزدی

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟