2777
2789
عنوان

برم منت کشی یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 64 پست
واقعا منطقی و عاقلانه ش همینه مطمئنم بابام بفهمه همینو میگه 

بخدا جداشو تا دیر نشده اون التماستم کرد قبول نکن خاستی قبول کنی بگو حق طلاقو میخام و مهرت سنگین کن این پشتت نیس ت زندگی ب خانوادت بگووحتمن

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
واقعا منطقی و عاقلانه ش همینه مطمئنم بابام بفهمه همینو میگه 

ببین فک کردی میگم جداشی اسونه نه وجودت تیکه تیکه میشه  ت ب این فک کن من هنوز باش زیرسقف نرفتم هنوز مثلن اوج عشقو احساسمونه اینجور هم پشتت خالی کرد همم تهدید طلاق این یعنی اط صدتا فحش خاهرو مادر بدتره واست ت ب امید زندگی باش عقد کردی ولی اون زود خود واقعیش نشون داد ببین ادمایی هستن میگن دوستت داریم واقعنم دارن کلی پا خانواده بیان تورو ول میکنن اونم بحث تو ک درد دل بود حرفت اون باس یاسکوت میکرد یا میگف اشکال نداره کارای ک مادرم نکرد خودم واست میکنم ن اینکه بره خبرچینی کنه و پشت مادرش مادرشم صدمتر زبون بیارن و بگن طلاق  ت بعد اطدواح خب تازه دخالتای خانوادهوشوهرت شروع میشه کاراشون حرفاشون اونوقت شوهره لابد میکشتت دگ باش دوست خاستی باش ولی واسه ازدواج جداشو حرفامم ب پدر مادرت بگو  الانم میبینی ت نی نی سایت داری اختلافات میبینی ک بخاطر بچه بعد نمیتونن یا واسه ابروشون یا بعد میگن پشتوانه جدایی نداریم ولی تو هنوز شروع نکردی حتمن خوبی درحق کسی کردی خدا ذات واقعی اینو واست رو کرد بلاکش کن  اگ عقد دائم کردید و مهر داری بدون  بفهمه درخواست مهریه و طلاق بده واسه دادگاه طلاقتم من میگم چی بگی حتی طلاقم نده تورا مهرتو بگیر یا اگ مهرنمیخای طلاقت بگیر ولی اولش سخته ولی خدا بهت ارامش میده تموم میشه 

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نازدونناز جان باهمسرت آشتی کردی توفکرت بودم

سلام عزیزم آره همون عصرش زنگ زد باهم صحبت کردیم گفت من نمیخواستم بگم بلند صبحت میکردم خودش اومد در اتاق گفته چیه منم گفتم حقیتو بهش 

دیگه منم کشش ندادم فقط گفتم خیلی کارت زشت بوده تکرار این حرفا و این رفتار برای بار بعدی مطمئن باش خودم طلاق میگیرم صبر نمیکنم تو بگی

سلام عزیزم آره همون عصرش زنگ زد باهم صحبت کردیم گفت من نمیخواستم بگم بلند صبحت میکردم خودش اومد در ا ...

خوب خداروشکر انشالله عاقبت بخیر وخوشبخت بشید عشقتون پایداااار🌹❤️❤️