2777
2789
عنوان

دلم میخواد خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 53 پست
چند وقت باهاش بودی؟

من منظورم افسردگی بود

ولی اگر فراموشی رو میگی توی یک شب فراموشش کردم 

میدونی چطوری ؟؟؟

تصمیم به فراموشی گرفتم

اراده کردم  و خواستم

باید بخوای 

اگر بخوای و بیخیالش بشی توی دو دقیقه میندازیش اشغالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا گریه کردن راه دزستیه؟ میترسم دوباره افسردگی بگیرم

عزیزم تا باهاش کنار نیای و قبول نکنی این وضعیتو نمیتونی حلش کنی البته نظر من اینه همیشه که گریه نکن چند روز گریه کن خودتو خالی کن بهش فکر کن به دیهاش البته به روزایی قبل اون که چجوری زندگی میکردی بعد و.....بعدش دیگه پاشو به خودت قول بده هر روز فقط 1 ساعت بهش فک کنی و به کارایی که دوس داری برس بعد بکن نیم ساعت رفته رفته کلا میبنی اهمیتش برات از دست رفته عزیز دلم تو خیلی ارزشمندی جون تو خیلی ارزش داره 

فداتشم عزیزمم واقن خیلی نیاز دارم یکی بغلم کنه در گوشم بگه غصه نخور من  پشتتم بهت کمک میکنم این ...

هیچکس نمیتونه بهت کمک کنه جز خودت من این لحظهای تورو تجربه کردم خودت دستتو بزار رو زانوت و یاعلی بگوبلندشو وگرنه گریه کنی غصه بخوری میشه برگشت نه..گریه کن ولی نزار از پا بندازت دوستدارم خواهری بیابغلت کنم من ک هستم 😍😍😍😍

من منظورم افسردگی بود ولی اگر فراموشی رو میگی توی یک شب فراموشش کردم  میدونی چطوری ؟؟؟ تصمیم ...

فک کنم ایندفعه بتونم یکاریش کنم همونطور که مارشمالو گفت باید با گریه کردن خدمو خالی کنم بعدش به بدیهاش فکر کنم شاید اینطور بشه فراموش کرد

عزیزم تا باهاش کنار نیای و قبول نکنی این وضعیتو نمیتونی حلش کنی البته نظر من اینه همیشه که گریه نکن ...

ممنون دوست خوبم🤍

ایشالله ی روزی میام تایپک میزنم ک برگشتم ب حال عادیم و دیگه هیچ نگرانی ندارم بابت هیچی🙂

فک کنم ایندفعه بتونم یکاریش کنم همونطور که مارشمالو گفت باید با گریه کردن خدمو خالی کنم بعدش ب ...

🥲🥲🥲

نمیدونم شاید اینطوری بشه

ولی یه روز با خودت تصمیم بگیر که تمومش کنی

به خودت قول بده

بدون هیچ دلیلی

بدون اینکه فکر کنی به بدی هاش

با خوبی ها و بدی هاش تموم کنی

نمیدونی ادم وقتی تو فاز این چیزا نباشه چه ارامشی داره

من بعد اون شب فهمیدم که همش فاز بود

فقط الکی میخواستم تو حال و هوای عاشقی کردن باشم

فقط همین

اگر بخوای خودت حتما میتونی🫂

🥲🥲🥲 نمیدونم شاید اینطوری بشه ولی یه روز با خودت تصمیم بگیر که تمومش کنی به خودت قول بده بدون ...

دیگه به امید خدا

خیلی ممنونم قشنگم حرفات روم تاثیر گذاشتن و عزت نفسم بالا رفت دیگه  مثبت فکر میکنم و یواش یواش فراموش میکنم:)♡