2777
2789
عنوان

دلم میخواد خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 53 پست
بله:)

خوب دیگه مشکل همینجاست خلا عاطفی از همه چی بدتره

منم خلا عاطفی داشتم از زمان تولد پدر و مادرم با هم دعوا داشتن و من زمان نوزادی حتی از ۱۰ روز بعد تولد پیش مادربزرگم بودم

همیشه پدر و مادرم دعوا و بحث طلاق داشتن

دقیقا زمانی که برای کنکور میخوندم مادرم از پدرم شکایت کرد و من جلوی دوستام نابود میشدم

خیلی سختی کشیدم تا بالاخره قبول شدم 

دانشجوی ترم ۷ دبیری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آلان هم اون سختی ها یادم میاد عذابم میده دلم میخواد خودکشی کنم  مال شما هم دلیلش همینه نه وابس ...

عزیزمم واقعا خیلی سختی کشیدی🥺💔

واسه من اینجوری بودش که همیشه ینی حتی الانم مامان بابام بیشتر خواهر برداردم توجه میکنن منو انگار از سر راه آوردن هیچ عشقی از طرف اونا ندیدم همیشه سرزنشم کردن گاهی دلم میخواد از خونه فرار کنم این کمبود محبت باعث شدش وقتیکه از طرف کسی عشق یا محبتی میدیدم حال خوبم وصل شه به بودن اون  شخص و وقتی میرفت من نابود میشد ولی الان دیگه نمیخوام کسیو بدرک ک بهم محبت نمیکنن ب درک که دوسم ندارن منم زود دبیرستانمو تموم میکنم میرم خوابگاه دانشگاه میمونم دیگه به این خونه بر نمیگردم:(

عزیزمم واقعا خیلی سختی کشیدی🥺💔 واسه من اینجوری بودش که همیشه ینی حتی الانم مامان بابام بیشتر خ ...

به درست توجه کن  انشالله که بری دانشگاه درست بشه

اما این مشکل خلا عاطفی به درستی حل نمیشه

من الان هم که دانشگاه هستم زیاد خوشحال نیستم 

زمانی که مادرم از پدرم شکایت کرده بود برگه احضاریه رو مدیر مدرسه‌مون و یکی از دوستام آوردن خونمون و مدیر مدرسه بهم گفت باید بری دادگاه شهادت بدی اون لحظه از هزار بار مرگ بدتر بود تازه برای کنکور شروع کرده بودم

فقط بخاطر خواهر و برادرام که مدرسه بودن شهادت دادم چون دیگه کسی نبود خرجشون بده اگه بابام میرفت زندان

من بچه اول بودم همه سختیها کشیدم

دانشجوی ترم ۷ دبیری
به درست توجه کن  انشالله که بری دانشگاه درست بشه اما این مشکل خلا عاطفی به درستی حل نمیشه من ...

انشالله به امید خدا

الان دیگه همه چی اوکیه تونستی از پس این مشکلات بر بیای؟

اوکی که نیست مشکلات هم به سختی حل شد بعضی چیزها اثرشون برای همیشه باقی میمونه

به امید خدا اوناهم درست میشن آرزوی خوشبختی دارم برات انشالله همیشه موفق و سربلند باشی❤️

انشالله به امید خدا الان دیگه همه چی اوکیه تونستی از پس این مشکلات بر بیای؟

الان هم دلم میخواد خودکشی کنم 

اما برادرام هم هستن که دلم میخواد کمکشون کنم تا مثل من نشن

دانشجوی ترم ۷ دبیری