2777
2789
عنوان

از دعا کردن چه معجزه هایی دیدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5237 بازدید | 89 پست
ن عزیزم با اون خانم ک عکس گذاشته عزیزم من الان یجورایی همه فکرم رسیدن ب خواستمه و با تموم وجودم ...

توسل ب حضرت عباس.ان شاالله معجزه میکنه براتون.سرچ کنید خیلی روش توسل ب ایشون هست ببینید باکدوم راحتید

میشه بدونم چیا خوندی

یکیش رو که میگم اصرار کردم،، چهل روز با صد لعن و صد سلام زیارت عاشورا که هی قطع میشد میومدم از اول 

بعد دیگه مضطر شدم، یه روز خیلی مضطر شدم، نماز حاجت خوندم ده مرتبه خدا رو با اسم الله صدا زدم»»»» حل شد 

یکی دیگه اش که باعث شد متحول بشم، و مسیر زندگیم تغییر کرد، با دل شکستگی خیلی شدیدی همراه بود و اینکه به اقرار قلبی و زبانی رسیده بودم که هیچکاری از دست خودم و هیچکس بر نمیاد 

اون رفع بلا هم برای دعاهاییه که در طول روز میگم، قشنگ حادثه از کنار گوشمون رد میشه یا خسارت جزئی میبینیم

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره نیت طرف خیلی مهمه من هرکسی شهید نمیدونم

تعریفتون از شهید چیه؟ 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
بله رها کن ولی دعا کن .رها کردن یعنی تسلیم بودن 

میدونی چندوقت قبل به خدا قول دادم خواستمو رها کنم بعد این یکی دوروز خیلی مضطر بودم جوری ک دوباره دعا کردم اما گفتم خدایا توکل میکنم به خودت از هرراهی ک خودت میدونی و صلاح میدونی حاجتمو براورده کن اما بعدش عداب وجدان گرفتم ک زیر قولم زدم 

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
نه درست گفتی ب خدا نگران نباش ما جز خدا پناه نداریم.بحق امام زمان ب زودی دلت شاد بشه

خدا روشکر چون واقعا وقتی دعا نمیکنم حس خفگی پیدا میکنم یه مدت کلا براخودم دعا نمیکردم اما از پنجشنبه دیگه منفجر شدم تمام وقت داشتم اشک میریختم تا امروز الان حس بهتری دارم حس میکنم خدا خواستمو اجابت کرده

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
خدا روشکر چون واقعا وقتی دعا نمیکنم حس خفگی پیدا میکنم یه مدت کلا براخودم دعا نمیکردم اما از پنجشنبه ...

الحمدلله.التماس دعا.بله دعا سلاح ماست.خداخیرت بده ک برادیگران دعامیکنی.حتما خداحاجتتو میده

اره نیت طرف خیلی مهمه من هرکسی شهید نمیدونم

نیتشون رو از کجا تشخیص میدید؟

کلمه ی شهید از قرآن اومده، پس این ما نیستیم که تعیین میکنیم چه کسانی شهید به حساب میان

این هم یک آیه، توجه کنید نوشته "در راه خدا"👇

قرآن کریم دربارة شهید و شهیدان می فرماید: وَ لا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْواتاً بَلْ أَحْیاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ(2) هرگز کسانی را که در راه خدا کشته شده اند، مرده مپندار، بلکه زنده اند که نزد پروردگارشان روزی داده می شوند

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
نه هنوز ولی یه بار امتحان که چیزی از کسی کم نمیکنه. چه دیدی شاید فرجی شد😊

میبخشی گلم اما من شنیدم وقتی داری به دعایی ختمی چله ای متوسل میشی نباید امتحان کنی باید ایمان داشته باشی ک‌باهاش حاجت میگیری بدون ذره ای شک ک براورده بشه 

نیتشون رو از کجا تشخیص میدید؟ کلمه ی شهید از قرآن اومده، پس این ما نیستیم که تعیین میکنیم چه کسانی ...

خب تووجنگ بخاطر خدا رفتن 

ولی مدافع حرم آخه نمیشه حرف زد بخاطر چی رفتن؟ 

خدای مهربونم از اینکه این همه دوسم داری ازت ممنونم😘
خب تووجنگ بخاطر خدا رفتن  ولی مدافع حرم آخه نمیشه حرف زد بخاطر چی رفتن؟

نوشته به خاطر خدا دیگه

شما ائمه رو قبول ندارید؟ دفاع از انسان های بی گناه رو قبول ندارید؟ 

جزو کشورهای غرب آسیا هم به حساب میاد، یعنی تو یک منطقه هستیم

به عنوان مثال ، امشب که دزد یا متجاوز خونه ی همسایه ی شما  رو غارت کرد و شما بی تفاوت بودید، ناراحت نشید که شبی دیگه به خونه ی شما بیاد!