2777
2789
عنوان

از دعا کردن چه معجزه هایی دیدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5237 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وارد کانال زیر تو ایتا بشید و از سیده خانوم ختم شخصی خودتون رو بگیرید با توجه به مشکلتون 

بهتون ختم رایگان میده تا بلطف خدا حاجت بگیرید😍👇

https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77

ختم های فوق مجرب فعلا با بیش از 6200حاجت روایی

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
چه اثری داره؟

هر چی بخوای ب دستمیاری هم مادی هم معنوی هم روحی همه چی

به شرط اینکه اولا باور داسته باشی دوما مداومت کنی تو تمرینا

مثلا اینجوری نباشه یه روز یا دو روز انجام بدی بگی هیچی نشد پس ب درد نمیخوره

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
واقعا کسی از این شهید حاجت گرفته؟ من حاجتم ازدواجه

ما ی نفر پولمون رو خورده بود و هیچ مدرکی هم دستمون نبود. خیلی دعا و نذر کردیم یکی از اونام همون زیارت عاشورا هدیه به این شهید بود. خداروشکر به صورت تعجب آوری پولموم رو داد.

چرا خوب نیس؟

اتفاقا اصرار در دعا خیلی خوبه خدا خیلی  خوشش میاد بنده اش زیاد دعا کنه 

ولی به یک شرط اینکه بگی اگر صلاحه خدایا اگر راضیی 

چون ما خوب و بد آینده رو نمیدونیم ممکنه پشیمون شیم واسه همین تعیین تکلیف نکنیم 

زیاد دعا کنیم و نتیجه رو بسپاریم به خدا 

«دعا مغز عبادته»✨

یک شوهررویایی هم گیرمون میاد؟

صد درصد❤

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
خوب شدن مادرم_کارمند شدن یکی از عزیزام_خوب شدن مریضی خودم بعد چندماه_کار پیدا کردن بابام

چه دعایی خوندی عزیز 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
دعا کردن خوبه ولی اصرار بر اجابت دعا خوب نیس ...برا خودم اتفاق افتاده همیشه بگید خدایا اگه صلاح میدو ...

اتفاقا اصرار بردعا خوبه ولی نتیجه رو ب خدا واگذار کنی.چون شیطان مارو از دعا باز میداره که اصرار نکن خدا نمیدهولی ماباید مدام درحال اصراربردعاباشیم