2777
2789
عنوان

چرا عشق من باید زیر خاک باشه؟🖤😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4327 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲میگن رفته بود با دوستاش گردش تو چادر استراحت کردنی سرد بوده دود منقل گرفته💔انحراف بینی داشت نتونس ...

الهی خدا بهت صبر بده 😥

لعنــــت بع هر چی گاز و بخاری پ آتیشع🥲🖤

روحش شاد  منظورم اینه بود که مثلا شب توی خواب ب رحمت خدا رفت ؟؟  یا نشسته بودید دور هم و ...

نه توی خواب نبود توی بیداری بود چون بیحال بود دراز کشیده بود که یهو گردنش کج شد و تموم کرد

خدا لعنت کنه کرونا هر کی گرفت یه مشکلی پیدا کرد  واکسنش  هم مثل خودش باعث شد خیلی ها سکته ...

منم متاسفانه قلب درد شدید گرفتم فردا میخواه برم پیش متخصص حالم واقعا بده انگاری تعادل ندارم سمت چپم خیلی درد داره 

🥲میگن رفته بود با دوستاش گردش تو چادر استراحت کردنی سرد بوده دود منقل گرفته💔انحراف بینی داشت نتونس ...

ای وای کامنت قبلی اون خانم هم شبیه مال شما بود

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
سابقه ناراحتی قلبی داشت؟  قبلا گفته بود قلبم درد میکنه

نه اصلا به هیچ وجه... یه مرد خیلی مهربون و باروحیه بود ...کل شهرمون بخاطرش عذادارن...همه دوسش داشتن...بخدا اینقدر که خوب و مهربون و دل پاک بود