2777
2789

همین الان به شوخی به مامانم گفتم اصلا من میخوام برم فرهنگیان حوصله درس خوندن ندارم (سه تا از دوستام با مدرک قرآن بدون کنکور همین امسال رفتن به راحتی)

اونم گفت اینهمه درس میخونی واسه فرهنگیان نه حق نداری فردا همین معلم و مدیرت برمیگردن مسخرمون میکنن حق نداری و داری درس میخونی 

منم گفتم فقط درسای مدرسمو میخونم کلی فشار بهش وارد شد و حرص خورد و دعوا کرد که با اون دوستت ک رفته فرهنگیان قطع رابطه کن و...😐

انتظار پزشکی دارن ازم😆 من پیراپزشکی هم نمیارم

یجوری گفت

منم زدم به سیم اخر گفتم جدی نگفتم ولی اینده خودمه خودم باید تصمیم بگیرم و دست از سرم بردارید. دعوا شد و دو ساعته گریه میکنم 

واقعا خودم نمیدونم چی میخوام اما این توقعات و انتظارات بی جا فقط فشاری که رومه رو بیشتر میکنه 

من اصلا دوست ندارم تو این موقعیت باشم 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کن اطرافیان از تو که کاهی کوه بسازن و تورو وادار به کوه بودن کنن

هیچ تصمیمی تا اینجای زندگیم خودم نگرفتم‌

فقط دارم بر حسب تشویق و تمجید دیگران جلو میرم انگار زندگی اوناست آینده اوناس 

کی میشه من ازین شرایط راحت بشم 

بخدا راضیم به مردن هم

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

همین الان به شوخی به مامانم گفتم اصلا من میخوام برم فرهنگیان حوصله درس خوندن ندارم (سه تا از دوستام ...

عزیزم🥺

گریه چرا ؟ همینجوری آروم آروم بگو این زندگیه منه 

بعد یه چند وقت ایشالله دست از سرت بر میدارن

منم همه میگن واااای تو قبول میشی خودم اصلا امیدی ندارم خصوصا با این وضع درس خوندنم

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷

منم هیچکاری نمیکنم 😬تازه من غیر حضوریم اگه به درسای مدریه نرسم چییی

این همه فشار روانی حس میکنم برا من زوده

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷