2777
2789
عنوان

چرا عشق من باید زیر خاک باشه؟🖤😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4327 بازدید | 95 پست
نه توی خواب نبود توی بیداری بود چون بیحال بود دراز کشیده بود که یهو گردنش کج شد و تموم کرد

ای خدا 😔

خدا بهت صبر بده 

روحشون شاد باشه .... 

قوی بمون بخاطر خودت ، بخاطر بچه ت که تنها امیدش بعد از خدا تو هستی ....

شوهرت هم میبینه شما رو،واز ناراحتیتون ناراحت میشه 

براش صدقه بده ، خیرات کن ،قران بخون ... 

به خوابت نیومده ؟؟ حرف خاصی بزنه ؟؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
منم متاسفانه قلب درد شدید گرفتم فردا میخواه برم پیش متخصص حالم واقعا بده انگاری تعادل ندارم سمت چپم ...

برو شاید نیاز به آنژیو داشته باشی 

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداهمسرتوبیامرزه🖤💔

من بعدازفوت بابام خیلی شوک بودم خیلی سوالات توذهنم بود وهست...نمیدونم مستندزندگی پس اززندگی دیدی یانه...ولی اکثرتجربه گرهااینوگفتن که قبل ازفوت ازشون پرسیده میشه میخوای بیای؟توشه شونومیبینن....آینده ی عزیزانشونومیبینن...

به این فک کن همسرت آینده تونودیده توشه ش پر بوده...شایدانقدرآغوش خدامهربون بوده که خواسته پیش خدابمونه...

مطمئن باش همسرت میبینتتون وحستون میکنه ودرآغوشتون میگیره...

من یه بارخواب بابامودیدم بعدازدوماه رفتنش انقدرآروم شدم...ازهمه چیزخبرداشت هرچیزی پرسیدم جواب دادفقط یه چیزاذیتش میکردمیگفت من میام به دیدنتون به دیدن مامانتون میبینم گریه میکنیدنمیتوونم کاری کنم غصه میخورم...هستن شماومن نمیبینیم...جاش خوبه من مطمئنم❤️💙

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
ای وای کامنت قبلی اون خانم هم شبیه مال شما بود

پارسال تو کوچه ما هم 5 تا  پسر جوان از شمال اومده بودن تو خونه شب خوابیدن صبح جنازه هاشون رو آوردن بیرون از خونه قیامت بود جلوی در 

گاز بخاری  گرفته بودشون 

تا حالا قبلش به مرگش فک کرده بودی بخای گریه کنی؟

قبلا یکی دوباری اره و واقعا زجراور بود برام که اگر نباشه من میمیرم اما الان نمیدونم چطور زنده موندم نمیدونم چطور قلبم با مرگش ایست نکرد و دارم زجر و غم میکشم 

ای خدا 😔 خدا بهت صبر بده  روحشون شاد باشه ....  قوی بمون بخاطر خودت ، بخاطر بچه ت که ت ...

هر شب به خوابم اومده 

..شاید فقط دو سه شب خوابشو ندیدم ولی باقی شبا خوابشو دیدم...😔😔😔🖤🖤

چی بگم ولا اندازه یه سکه دقیق رو قلبم سوزش شدید و درد دارم سمت چپمم درد داره و تعادلم بهم میخوره فرد ...

پدر منم سینش می‌سوخت و تعادل نداشت ،،،رفت تست ورزش چند تا آزمایش و در آخر سه تا از قلبش گرفته بود که دو تا رو باز کردن یکی هم با دارو رفع شد ،،انشاالله ک برا شما چیزی نیست ولی حتما مراجعه داشته باش عزیزم

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
قبلا یکی دوباری اره و واقعا زجراور بود برام که اگر نباشه من میمیرم اما الان نمیدونم چطور زنده موندم ...

خب دلتنگشی طبیعیه 

عادت می کنی به این درد ولی جای خالی اش هست 

قرآن زیاد بخون براش صدقه رد کن 

تو نماز از خدا صبر بخواه خدا کمکت می کنه 

قرآن و با معنی بخون 

آن شاالله خدا صبرت می ده 

دل تنگی گفتنی نیست قلبت آتیشه درک می کنم داغ دیدم 

فقط زمان دردش و کمتر می کنه

دنیا اونقدرها جدی نیست