من به زور شوهرم بردم توافقی مثلا درخواست دادم به دادگاه مشاوره هم رفتم حالا چند روز دیگه نوبت دادگاهه اگه بخام توافقی نباشه و شکایتش کنم ..روز دادگاه یجور از خونه فرار کنم بنظرتون رای دادگاه چیه و چی میشه بدون من خودش ک مبگه تونیای هم تموم میشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لطفا تو نوشتن جمله ها دقت کنید.الان به زور شما رو برده واسه طلاق.؟
یه دختر قوی و شاد... عاشق کتاب...تومرا جان و جهانی😍خوش اومدی به زندگیم محمدرضای عزیزم.. شبی که شدی تمام وجودم ..صبحش قشنگ ترین نور تابید به زندگیم💖اگه تو تاپیکی کامنت میذارم ..صرفا بخاطر استارتره...لطف کن ریپلای نکن منو ..دوست عزیز ..جوابی به ریپ زدنت نمیدم...خو ضایع میشی سعی کن بیشتر مراقب شخصیتت باشی..سکوت بالاترین مرحله ی پختگیه👉❤و سخت ترین قسمت زندگی اونجاست که وابسته بشی و کاری از دستت برنیاد و مجبور شی از دور نگاهش کنی
اگر عنوان دادخواست طلاق توافقی باشه و شما ادامه روند رسیدگی رو پیگیری نکنید ، پرونده مختومه میشه. اما طلاق با مرده . و میتونه حتی بدون دلیل ، همسرش رو با پرداخت تمام حق و حقوق ش طلاق بده
با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.
بله اوایلش هر وقت میخاستم نرم کتک میزد ومیبردم برای مشاوره و این چیزا
خب شما باید میگفتی به زور میخواد طلاقم بده حداقل حق و حقوقتو میگرفتب
یه دختر قوی و شاد... عاشق کتاب...تومرا جان و جهانی😍خوش اومدی به زندگیم محمدرضای عزیزم.. شبی که شدی تمام وجودم ..صبحش قشنگ ترین نور تابید به زندگیم💖اگه تو تاپیکی کامنت میذارم ..صرفا بخاطر استارتره...لطف کن ریپلای نکن منو ..دوست عزیز ..جوابی به ریپ زدنت نمیدم...خو ضایع میشی سعی کن بیشتر مراقب شخصیتت باشی..سکوت بالاترین مرحله ی پختگیه👉❤و سخت ترین قسمت زندگی اونجاست که وابسته بشی و کاری از دستت برنیاد و مجبور شی از دور نگاهش کنی
اگر عنوان دادخواست طلاق توافقی باشه و شما ادامه روند رسیدگی رو پیگیری نکنید ، پرونده مختومه میشه. ام ...
خب پس بهتره نره تا ایشون حق و حقوقش رو بپردازه
بنظرم توافق نکن تحت هیچ عنوان ، و داخل خونه خودت زندگی کن تا اگه اون میخواد طلاق بده تمام حقوقتو حتی حق تنصیف اموالو بتونی بگیری وگرنه تو باختی بدم باختی
من فهمیدم پول خوشبختی نمی آره ،،،چرا؟ چون الان تو حسابم ۱۰ میلیون ریال پوله ولی زیاد خوشحال نیستم 😆😅