2777
2789

پریودم عقب افتاده دعا کنید نی نی دار شم ممنونم نی نی های سالم و صالح و عاقبت بخیر ایشالله نصیب همگیمون بشه و لیاقت بزرگ کردنشونم خدا بهمون بده 

ممنونم صلوات بفرستید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالله بگو عزیزم

میگم اگه سه روز بعد از پریودی رابطه محافظت نشده باشه یعنی اونجا بریزه قبل از رابطه قرص جلوگیری خورده باشی اما شبای قبل قرص مصرفی نکنی احتمال حاملگی وجود داره؟ یعنی اون ی دونه قرص فایده ای نداره؟ باید اورژانسی خورد؟ 

میگم اگه سه روز بعد از پریودی رابطه محافظت نشده باشه یعنی اونجا بریزه قبل از رابطه قرص جلوگیری خورده ...

احتمالش هست عزیزم ولی فک نکن حاملگی خیلی ساده نیست منم مثل تو بودم الان یساله اقدامم هیچی به هیچی😢

ایشالله منم دعاکنیدامشب پریودنشم وباردارباشم🙂

۱۴۰۱/۱۱/۱۴نحس ترین روززندگیم داداشم مثل دسته گلم پرکشیدورفت کجایی جان خواهر؟کجایی تمام دنیام؟😭میشه بازم ببینمت حاظرم تموم دنیاموبدم امابازم ببینمت هست ونیستم😭لطفااگه راضی بودیدواسه شادی روحش صلوات بفرستید🥀