2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من خیلی زیر شکمم درد میگیره همین الان تو اتوبوس نشستم کارخاصی هم نمیکنم درد میکنه زیر شکمم

همسر مهربونم، عشق قشنگم، هر لحظه هر ثانیه با یاد تو نفس میکشم، دنیای منی.😍❤️👩‍❤️‍👨.        کاربری سوممه🙁

زرشک زعفران دمنوش های گیاهی استفاده نکن اصلا جارو و کارهای سنگین نکن دست خداست اگه خدا بخواد نگهش میداره

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
وای من خیلی زیر شکمم درد میگیره همین الان تو اتوبوس نشستم کارخاصی هم نمیکنم درد میکنه زیر شکمم

اگه هفته های اوله اشکال نداره طبیعیه استرس نگیر

گر نگهدار من آنست ک من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

گرمیجات نخور . استراحت کن

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
رابطه نداشته باش .فعالیتتو کم کن .مصرف زرشک زعفران اناناس اب هویچ وگرمی جات کم کن 

و مصرف جگر هم ممنوعه 

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
زرشک زعفران دمنوش های گیاهی استفاده نکن اصلا جارو و کارهای سنگین نکن دست خداست اگه خدا بخواد نگهش می ...

ممنون عزیزم 

واقعا نمیشه جارو کنم ؟پس کی کارای خونه رو انجام بده 

ممنون عزیزم  واقعا نمیشه جارو کنم ؟پس کی کارای خونه رو انجام بده

۳ ماهه اول بهتره به کمرت فشار نیاری نشسته جارو کن زیاد خم راست نشو

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
ممنون عزیزم  واقعا نمیشه جارو کنم ؟پس کی کارای خونه رو انجام بده

من تمام کارای خونمم خودم انجام میدم جارو میکنم رختخوابا رو جمع میکنم ب اینا نیست که فقط بیشتر از خودت مراقبت  کن زیاد نشین زیاد ن ایست با اب خیلی گرم حمام نکن گرمیجات خیلی کم استفاده کن 

گر نگهدار من آنست ک من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد