2777
2789

اجبار

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص مولتي ويتامين بخور. شبام زود بخواب

نوروبیون زدم یکم بهتر شدم اما حس و حال بیرون رفتن ندارم، شبا هم همش برای خواب مقاومت میکنم😐🤦🏻

البته امروز از 7 بیدارم اما بازم نرفتم سرکار ... 😔

توصیه میکنم حتما یک نوربین و ویتامین دی تزریقی بزنی 

ویتامین سی مصرف کن (الان فصله پرتقال و نارنگی بخور)

غذاهای مقوی زیاد مصرف کن، از مغز ها به عنوان میان وعده کمک بگیر 

در نهایت شبا یکدونه ملاتونین بخور و زود بخواب

منم بچه یکساله دارم که شیر خودمو میخوره همیشه خسته ام امروز هم سرکار نرفتم از صبح ده بار زنگ زدن ...

عزیزم ... با بچه واقعا شرایط فرق می‌کنه ... اما من بچه ندارم شرایط زندگی و آب و هوامون هم خوبه تقریبا 🤦🏻

چجورییی

مدل اجبارش بستگی به خودت داره دیگه مهم‌ترینش از دست دادن کارت 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
توصیه میکنم حتما یک نوربین و ویتامین دی تزریقی بزنی  ویتامین سی مصرف کن (الان فصله پرتقال و نا ...

اتفاقا با نوروبیون بهتر شدم ... اما ملاتونین هیچ تاثیری ندارد واسم، کلردیازپوکساید و آلپرازولام خوابم می‌بره🤕

عزیزم شما از آزمون وزارت بهداشت اطلاعی نداری؟

اتفاقا با نوروبیون بهتر شدم ... اما ملاتونین هیچ تاثیری ندارد واسم، کلردیازپوکساید و آلپرازولا ...

این دوتا قرص بیشتر در طی روز گیج و منگ و بی حوصله میکننت

میگن قراره تا اسفند دفترچه بدن ولی خبر قطعی نیست اصلا

کارتون‌چیه که هر وقت خسته این‌حوصله ندارین نمیرین سرکار ؟

من مدیر مدرسه هستم

امروز غیرحضوری بود باید میرفتم جواب چندتا بخشنامه میدادم ولی واقعا دلم نیومد تو این هوا پسرم رو ببرم بیرون.

البته خودم هم وقتی هوا انقدر آلوده است واقعا احساس خستگی و داغونی میکنم