2777
2789
عنوان

میشه لطفاً برام قرآن باز کنید

106 بازدید | 15 پست

سلام

میشه ی نفر لطف کنه و برام قران باز کنه به نیت تو دلیم 

ببینم جنسیت بچم چیه

اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون می‌خنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔

ممنون عزیزم

ببخشید خیلی ریزه کدوم سوره و کدوم ایه هستش

اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون می‌خنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم پیامبران اولوالعزم اومده، ان شااله که پاک و صالح باشه

ممنون عزیزم

این یعنی پسره اره

ایه 101رو ببینمیگه مااونو به یه فرزند بردبار بشارت دادیم🥰🥰🥰

انشالله که همین باشه

دیروز تازه خبر بارداریمو گفتم از دیروز پشت سرمه که این دختر زاس 

اینشم دختره

حالم از حرفاشون بده

ایه 101رو ببینمیگه مااونو به یه فرزند بردبار بشارت دادیم🥰🥰🥰

به مفهوم این میشه پسرایه ای که حضرت اسماعیل رو خدابخشیده به حضرت ابراهیم علیه السلام

چقدر ایات قشنگی اومد🥰🥰🥰🥰

ان شااله بچت سالم و صالح باشه

ما شیخ و واعظ، کمتر شناسیم/یا جام باده، یا قصه کوتاه...
انشالله که همین باشه دیروز تازه خبر بارداریمو گفتم از دیروز پشت سرمه که این دختر زاس  اینشم د ...

خداهدایتشون کنهاهمیت نده عقل ندارن

به مفهوم این میشه پسرایه ای که حضرت اسماعیل رو خدابخشیده به حضرت ابراهیم علیه السلام چقدر ایات قشنگ ...

حالم و خوب کردی 

خدا حال دلتو خوب کنه

حالم و خوب کردی  خدا حال دلتو خوب کنه

قربونت بشمعزیزم اگه این نشد شک نیفتی ها، ون اینقدر این صفحه قراان پر از صفات خوب و اسامی پیامبان بود که جنسیت دیگه مهم نیست، ان شااله نور چشمت بشه

قربونت بشمعزیزم اگه این نشد شک نیفتی ها، ون اینقدر این صفحه قراان پر از صفات خوب و اسامی پیامبان بود ...

انشالله