2777
2789
عنوان

مچ گیری در مورد بابام

876 بازدید | 53 پست

سلام بچه ها ، من تازه عضو‌شدم چون کاربری قبلیم تعلیق شد چند روزم خواننده خاموش بودم

من ی مدتی پیش ت گوشی بابام چتاشو با ی خانومه ب اسم لیلا خوندم

چون زیاد از گوشی سر در نمیاره پاک نکرده بود

بعداز اینکه مامانم و خواهرم در جریان قرار گرفتن مامانم تهدیدش کرد 

اونم با کمال پرویی گف صیغش کردم ولی مامانم تهدیدش کرد ک تمومش کن وگرنه ب داداشام میگه

اون خانومم لیلا فامیلمونم بشدت ازش از بچگی بخاطر چندتا داستان متنفرم

بعدها ب مامانم گف از شهرستان ما رفته خانومه ، درضمن مامانم زنگ‌زد ب لیلا و فحش کشش کرد

بعد دوباره من چند روز پیش ی اس ام اس اومد براش از همون شماره لیلا ک متنش این بود (عع از دست تو ، خوبم )

و خیلی رفتارای مشکوک دیگ داره صبر میکنه من برم بیرون بعد میره بیرون

یا وقتایی ک خابم میره بیرون 

بنظرتون نرم افزار یا چیزی هس ک بتونم مچشو بگیرم؟شهرستانیم اسم فامیل زنه رو میدونم اما خونه جدیدشو نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه پروعه پدرت 😕اگه ادامه داد به کارش جدا شن 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
اره میدونم میره پیش همون زنه، اما میخام برم در خونشون وقتی خودشون داخلن

خب تعقیبش میتونی بکنی میره چند سالته ؟

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
برفرض  مچش و گرفتین چیکار میکنه   بر میگرده تو روتون  میگه  خوب کردم .

حقوق رو داره نصف میکنه کلت بره از این خونه ؟چرا نمیره با همون زندگی کنه؟زنه هزار جور عوضی بازی از بچگی کرده 

کل فامیل باهاش خاطره دارن معلوم نیس چ بیماری ای داره

چرت باید ب  مامان من انتقال پیدا کنه؟

اره میدونم میره پیش همون زنه، اما میخام برم در خونشون وقتی خودشون داخلن

خوب مگه نمیگی بعد تو از خونه میره بیرون؟

بعد که رفت بیرون تعقیبش کنین ببینین کجا میره