بهشتی ، کارشناسی رو من ده سال پیش کنکور دادم سالی که برای کنکور انسانی میخونم از ۷ ساعت شروع کردم نزدیک کنکور فک کنم ۱۲ ساعت میخوندم ، شما تازه اول راهی با کمی همت به هر چی میخواهی میرسی
بنظرم حیفه ها حس میکنم علاقه داری رغبت داری پر از شوقی اما خسته ای و بی انگیزه .... بنظرم اگ ...
ای خواهر ذوقم کور شده بخوام مشکلاتمو بگم ی مثنوی باید بشه فقط اونقد شکست خوردم تو زمینه های مختلف نه اینکه تلاش نکنم دیگه حس و حال ندارم ببین گفتنش راحته ولی من راهمو هنوزم نتونستم پیدا کنم خلاصه عمرم رفت شما یا همین فرهنگیان تلاش کن یا اگه به مهاجرت علاقه داری ی فکری بکن تا سنت کمه
🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡
بهشتی ، کارشناسی رو من ده سال پیش کنکور دادم سالی که برای کنکور انسانی میخونم از ۷ ساعت شروع ک ...
الان شاغلی ؟راحت کار گیر اوردی؟
🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡
من همون دوره کارشناسی بصورت پیمانکاری وارد ی شرکت دولتی شدم دیگه همون جا موندم ، وکالت ازمون ندادم وکالت شغل آزاده علاوه بر پروانه نیاز به بلد بودن اصول مذاکره و پیدا کردن مارکت داره خب با روحیات من سازگار نیست من کار بی دردسر کارمندی رو میپسندم
من همون دوره کارشناسی کار پیدا کردم البته اویل کارم مرتبط با رشته ام نبود ولی خب موندم الان بخش حقوقی ام ، البته الان دو ماه مرخصی گرفتم برای کار رو رساله ام