2777
2789
عنوان

خانم ها یه سوال داشتم

124 بازدید | 4 پست

سلام.

به نظرتون با فرد انتقاد گر چکار کنم

یه نفر هست از فامیل مجبورم تو هفته حداقل یه بار ببینمش این فرد هر وقت میاد خونه ما درباره همه چیز نظر میده مثلا این کار بکن اون کار نکن  گهواره بچه اینور بزار اونور بزار  چرا این اینجوریه  به جای جای خونم نگاه میکنه هر جا توش کمی نقص دید نظر میده چکار کنم .وقتی یخچالم باز میشه نگاه میکنه ببینه اشکال کجاس چ شکلیه انگار مریضه . 

به همه خونم نگاه میکنه و نظر میده .متاسفانه فامیله نمیشه قط رابطه کار من نزدیک زایمانمه و استرس بم منتقل شده دیگه تا چه حد میخواد تو بچه داریم دخالت کنه .متاسفانه هیچ کس حمایتم نمیکنه مجبورم خودم جلوش وایستم اما جنگیدن ادمو هلاک میکنه لطفا راه حل بهم بدین .تجربتون چی هست در این زمینه ...

میرم خونشون هم همینطور انگار منتظر هست ببینه ایراد چیه که بگه...حقیقتش خصوصا چون باردارم خیلی رنجیده خاطر هستم ولی میخوام در مقابلش کمی بایستم و حدو حدود بزارم خیلی داره دخالت میکنه .

عزیزم تو یه نفروداری من چی بگم کل خانواده خودم وشوهرم اینجورین به محض ورود از سرامیک شروع میکنن تا سقف خونه ایرادمیگیرن و یه نظری میدن دیگه ایندفعه گفتم خواهشا میشه یبارم که شده بحثو عوض کنین من دیگه کاری ازدستم برنمیادکه بخوام به سلیقه ی هرکدومتون یجارو تغییربدم…دیگه چیزی نگفتن واقعاخیلی صبوری کردم اینهمه مدت درباره خودم که نگو سرتاپاموایرادمیگرفتم انقد بحث کردم تافهمیدن احترام خودشونو نگهدارن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.