2777
2789
عنوان

عفونت گلو پسرم

13907 بازدید | 12 پست

سلام به همه 

دوستان یه چند وقتی هست که پسرم دچار سرماخوردگی شده 

اول علایمش فقط گرفتگی بینی بود و بعد کم کم سرفه های خلطی و عفونت بینی 

دکتر رفتم اموکسی کلاو داد که بعد از دوره ای که دادم عفونت های چرکی بینیش خوب شد

دوباره که ویزیت شد مشخص شد گلوش هم چرک داره ، دکتر اموکسی سیلین داد هر ۸ ساعت و کورتیماکسازول هر ۸ ساعت 

خودم که گلوشو چک کردم دیدم چرک داره و هنوز برطرف نشده 

بتظرتون چیکار کنم که سریعتر خوب بشه

دمنوشی هست که بتونه سریعتر خوب بشه

چون دکتر گفت اگر خوب نشه بابد امپول پنی سیلین بزنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دو این۴ سال آنتی بیوتیک ندادم به پسر کوچیکم اما این مریضیش مجبورم کرد دوبار دارو بدم خیلی وحشتناکه، ببین اگر عفونته باید دارو بگیره دمنوش فایده نداره این سری بگو آزیترومایسین بنویسه امیدوارم که زود خوب بشه

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
من دو این۴ سال آنتی بیوتیک ندادم به پسر کوچیکم اما این مریضیش مجبورم کرد دوبار دارو بدم خیلی وحشتناک ...

عفونت هست چون داخل گلوشو چک میکنم میبینم که داره 

دلم نمیاد که امپول بزنه 

من هم همینطور تویه این ۴،۵ اولین باره که انتی بیوتیک دادم

عفونت هست چون داخل گلوشو چک میکنم میبینم که داره  دلم نمیاد که امپول بزنه  من هم همینطور ...

چاره ای نیست اما بعدش یه مدت قرنطینه کن بیرون نره و یه دوره پروبیوتیک بده یه مولتی ویتامین آهن دار براش بگیر، من روزی یه لیوان آب عسل میدم سرفه هاش بهتر شده

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
عفونت هست چون داخل گلوشو چک میکنم میبینم که داره  دلم نمیاد که امپول بزنه  من هم همینطور ...

عزیزم من پسرمو آمپول زدم. برای گلو امپول میدن خیلی خوب‌تره اخه پسرم داروها نمیخوره چند دقیقه کریه کرد ولی زود خوب شد