بچه ها من خیلی احمقم همش سر اینکه جاریم مدام خونه مادرشوهر خواهر شوهرم پلاسه اذیت میشم چون شخصیتم جوریه ک نمیتونم خیلی با ادما قاطی شم مثلاهفته یبار میرم خونه مادر شوهر یا مثلا از قدیم میگن رفت و آمد وقتی خواهر شوهرم نمیاد خونه ما منم نمیرم اماجاریم مدام میره جتی خواهر شوهرمم نمیره خونش بازم میره البته نا گفته نمونه خونه خواهر شوهرم نمیرفت از موقعی ک شوهر من ب مشگل خورد با خواهرش هرشب با شوهرش میره ک مثلا جای مارو پر کنه یا خودش و عزیز کنه چون قبلا خواهر شوهرم خیلی مارو دوس داشت این حرص میخورد، بنظرتون منم تلاش کنم مث اون باشم یا رفتار خودم بهتره اون داره عن بازی درمیاره و همش پلاسه؟ فک میکنم شایدبخاطر همین رفت و امداشه داره عزیز تر میشه یا خواهر شوهرم چون با ما ب مشگل خورده عمدا اینو حلوا حلوا میکنه من خودم و دستپاچه کنم پاچه خواری کنم؟یه اخلاقیم ک جاری داره از هیجی بدش نمیاد آشکار بهش بدی میکنن تیکه میندازن اما انکار ن انگار باز میره میاد اما من بهم بر میخوره ،درمونده شدم توروخدا کمک کنین بگین چیگار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سرت تو زندگی خودت باشه و خودت باش لازم نیس برای بهتر دیده شدن ادا در بیاری خودتم داری میگی مدلش اینه پس بیخیالش شو و زندگیتو کن زیادی درگیر کاراش کردی خودتو