2777
2789

سلام.

فقط درد و دل خواهرانه .

تایپیکم ممنونه نیست .

شهر ما بزرگ نیست. مثل تهران و اصفهان پیشرفته نیس. اما توی خیابون یا بهشت زهرا که می رم تقریبا تمام خانم ها چه مجرد و چه متاهل همه آرایش کرده و شیک پوش اند.

خیلی هاشون کلی طلا دارن.

موهاشون رو رنگ میزنن. ماشین هاشون مدل بالاست.

من فکر میکنم گرونی -قناعت و ساده زیستی فقط نصیب من شده.

وضع مالیمون معمولیه . پول ندارم پالتوی یه میلیونی بخرم.

خدایا شکرت.

در زندگی :اول خدا- دوم خدا -سوم خدا- اول خدا- آخر خدا -در آخرت: اول خدا- دوم خدا -سوم خدا- اول خدا -آخر خدا.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه منو نمیترکونین بگم : دلم پول میخواد. دلم خونه میخواد که از مستاجری در بیام. اینقدر فکر و خیال دارم که نگو.

در زندگی :اول خدا- دوم خدا -سوم خدا- اول خدا- آخر خدا -در آخرت: اول خدا- دوم خدا -سوم خدا- اول خدا -آخر خدا.

رنگ مو و اینا رو کار ندارم چون من خودم دوسندارم رنگ کنم با اینکه لای موهام داره پر میشه از تار سفید ولی در مورد لباس منم مثه شمام اگه بخوام یه پالتو معمولی بگیرم یک هفته باید هییچ چیزی نخورم هیچی واسه اجاره و قبض و قسطا هم کنار نزارم ک فقط بتونم ی پالتو بگیرم دیگه مجبوری لباسای سالای قبل رو میپوشم 

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    

همش خدا رو شکر میکنم که پول اجاره خونه و غذا رو داریم.

اگه خدا همین پول کم و حلال رو نمی رساند کی بود که به ما کمک میکرد ؟

خوش بحالشون . چقدر آدم با لباس شیک و آرایش زیبا دیده میشه .

چجوری با مانتوی ارزون قیمت دو سال پیش که صد بار شسته شده یه خانم جذاب دیده بشه ؟

همه ی فکرم شده که چجوری صاحب خونه بشیم ؟

ما خونمون فروختیم فکرشم نمیکنم ایقد الانم مستاجریم پالتو یک میلیونی هم نخریدم ولی مطمئنم همین خرجای هم که من میکنم و به چشمم نمیاد خیییییلیا نمیتونن کنن پس خدایا شکرت سلامتی وارامش نعمت بالایی هس که این دوره زمونه ههمون از همون هم محرومیم  

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

لباس جنس خوب گرونه . لباس شیک گرونه.

لباسای ارزون بعد از یه مدت خراب میشن .شاید یه ماه هم دوام نیارن.

ما خونمون فروختیم فکرشم نمیکنم ایقد الانم مستاجریم پالتو یک میلیونی هم نخریدم ولی مطمئنم همین خرجای ...

پول خونه چی شد ؟