شما ب من تو تاپیکم خیلی تهمت زدینو. توهین کردین ولی ب جون مادرم قسم حرفام دروغ نبود و قصد خراب کردن هیچ کردی رو هم نداشتم. وقتی من خودم تو کردستان زندگی میکنم و همه ب من ب چشم ی کرد نگاه میکنن چرا بابد این کارو بکنم. و از دعوای توی تاپیکم هم اطلاع نداشتم. ک قفلش کنم فک میکردم توی صفحه ی شش مونده من اون موقع خروج زدم. کاش عکس جسد و ماشین سوخته رو داشتم. عکس خودشو داشتم ک بهم تهمت نمی زدین. تو گوشی خودم نیس اگه از گوشی کسی فرستادم میفرستم ببینی ک حرفام دروغ نیس اگه این جنایت هم رسانه ای شد بهت خبر میدم ببینی و تهمت بی جا بهم نزنی
شما ب من تو تاپیکم خیلی تهمت زدینو. توهین کردین ولی ب جون مادرم قسم حرفام دروغ نبود و قصد خراب کردن ...
من حرفاتونو با این شرایط جامعه باور نمیکنم. بیشتر توهین به مردمان شریف کرد بود و حتی اگه راستم بگی وقتی هنوز دادگاهی برگزار نشده براساس خزعبلات و شایعه نباید حرف بزنی اونم به قتل. اگه تو راست بگی من مدیون توام ولی اگه غلط بگی تو مدیون یک قومیت مردم هستی که عمری بهشون ظلم شده و الانم وحشی خطابشون میکنن و اینهمه دارن کشته میشن.اگه کرد بودی اینارو نمیگفتی
من حرفاتونو با این شرایط جامعه باور نمیکنم. بیشتر توهین به مردمان شریف کرد بود و حتی اگه راستم بگی و ...
هشتگ بهزاد معظمی رو توی اینیستا سرچ کن معلوم میشه . خدا شاهده ب جون مادرم قسم من دروغی نگفتم. من اگه میدونستم ب مردمان. کردم تهمین میکنن اصلا اسمی نمیبردم از قومیت. اون اشخاصی که بهزادمونو کشتن از یه ابل و تبار دبگن نه کرد اگه کرد بودن شرف داشتن انسانیت داشتن نه مثل وحشی ها. مثل داعش بکشن مردممونو. . اونا از ایل و تبار داعش ها هستن. تاحالا هم 5 نفرمونو کشتن. یکیشم ی دختر 16 ساله بود. نمیدونم چ بلایی سرش اوردن مثل گل پر پرش کردن