2777
2789
آره. مریم امیر جلالی که دخترش کانادا هست میگه باید هر دوشون از هشت تا پنج کار کنن به زور یه نهار میخ ...

خانم من خودم خارجم ساعت کارم نه تا پنجه، وقت نهار هم کار تعطیله. 

شما ب من تو تاپیکم خیلی تهمت زدینو. توهین کردین ولی ب جون مادرم قسم حرفام دروغ نبود و قصد خراب کردن هیچ کردی رو هم نداشتم. وقتی من خودم تو کردستان زندگی میکنم و همه ب من ب چشم ی کرد نگاه میکنن چرا بابد این کارو بکنم. و از دعوای توی تاپیکم هم اطلاع نداشتم. ک قفلش کنم فک میکردم توی صفحه ی شش مونده من اون موقع خروج زدم. کاش عکس جسد و ماشین سوخته رو داشتم. عکس خودشو داشتم ک بهم تهمت نمی زدین. تو گوشی خودم نیس اگه از گوشی کسی فرستادم میفرستم ببینی ک حرفام دروغ نیس اگه این جنایت هم رسانه ای شد بهت خبر میدم ببینی و تهمت بی جا بهم نزنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما ب من تو تاپیکم خیلی تهمت زدینو. توهین کردین ولی ب جون مادرم قسم حرفام دروغ نبود و قصد خراب کردن ...

من حرفاتونو با این شرایط جامعه باور نمیکنم. بیشتر توهین به مردمان شریف کرد بود و حتی اگه راستم بگی وقتی هنوز دادگاهی برگزار نشده براساس خزعبلات و شایعه نباید حرف بزنی اونم به قتل. اگه تو راست بگی من مدیون توام ولی اگه غلط بگی تو مدیون یک قومیت مردم هستی که عمری بهشون ظلم شده و الانم وحشی خطابشون میکنن و اینهمه دارن کشته میشن.اگه کرد بودی اینارو نمیگفتی

من حرفاتونو با این شرایط جامعه باور نمیکنم. بیشتر توهین به مردمان شریف کرد بود و حتی اگه راستم بگی و ...

هشتگ بهزاد معظمی رو توی اینیستا سرچ کن معلوم میشه . خدا شاهده ب جون مادرم قسم من دروغی نگفتم. من اگه میدونستم ب مردمان. کردم تهمین میکنن اصلا اسمی نمیبردم از قومیت. اون اشخاصی که بهزادمونو کشتن از یه ابل و تبار دبگن نه کرد اگه کرد بودن شرف داشتن انسانیت داشتن نه مثل وحشی ها. مثل داعش بکشن مردممونو. . اونا از ایل و تبار داعش ها هستن. تاحالا هم 5 نفرمونو کشتن. یکیشم ی دختر 16 ساله بود. نمیدونم چ بلایی سرش اوردن مثل گل پر پرش کردن