2777
2789
نه ولی جز ایرانو سه  تا کشور عربی و آفریقایی کوچیک همه جا تابعیت خاک داره

نه.. این طور نیست خیلی کشورا نمیدن

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
؟!!! نه!!! فقط شصت تا کشور تابعیت خاک دارن و اینکه فقط کانادا و بعضی ایلت های امریکا تابعیت بی قید و ...

اها راست میگی من با تابعیت از طرف مادر اشتباه گرفتم که فقط ۴ تا کشور تو دنیا ندارن

👻شما روح ندارید،بلکه شما روحی هستید که جسم دارید👻دارای رکورد ۴ بار ترکیدنِ کاربری🏆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احساس میکنم ربطی به من نداره. 

هر کس مختاره هرجا دوست داشته باشه بره. برا من مهمه... نمیتونم رو گور اونا زندگی کنم

دفیقا  شما برو ک بهتر از اینجاس از فامیلامون رفتن  میکن بکشنمونم برنمیگردیم انقد ک اینجا ...

من الانشم ایران نیستم، فقط محض کنجکاوی درمورد هزینه های بیمارستان میخوام بدونم

چه خوش به حالی رو گور بچه های سرخ پوست و بومی کشور ساختن... اون همه زن سرخ پوست رو عقیم کردن. شوهراش ...

آوازش از دور خوش است ،،،،دختر خاله من اونجاست می‌گه باید فقط کار کنی اونم هر دو ،،،و بعد چون غرور دارن نمیگن بده و اینجا راحت نیستیم ،،فقط تعریف

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
آوازش از دور خوش است ،،،،دختر خاله من اونجاست می‌گه باید فقط کار کنی اونم هر دو ،،،و بعد چون غرور دا ...

معلومه که باید کار کنیم، تو ایرانم همینه. ولی فقط کار کردن نیست و اگه بهتر باشی واقعا پیشرفت میکنی. که متاسفانه تو کشورم اینجوری نبود. هیچ جا کشور خودت نمیشه، این واضحه ولی وقتی مجبوری …. 

آوازش از دور خوش است ،،،،دختر خاله من اونجاست می‌گه باید فقط کار کنی اونم هر دو ،،،و بعد چون غرور دا ...

آره. مریم امیر جلالی که دخترش کانادا هست میگه باید هر دوشون از هشت تا پنج کار کنن به زور یه نهار میخورن. 

اینجام اخه دولت هر ماه واسمون 100 میلیون میزنه که زندگی کنیم.هممونم بیکار از صبح تا شب دازیم اون پوله رو خرج میکنیم. خدا شاهده از خوشی نمیدونیم چکار کنیم. تو کانادا چقدر بدبختن که کار میکنن. 

چقدر بدبختن که امنیت و ارامش دارن. 

این خارج بده و ما خوبیم رو خیلی دوست دارم بدونم کیا میگن

معلومه که باید کار کنیم، تو ایرانم همینه. ولی فقط کار کردن نیست و اگه بهتر باشی واقعا پیشرفت میکنی. ...

اینا یا خیلی پولدارن یا خانه دار. 

والا همه جای دنیا باید کار کرد. 

منتها کار در کتار امکانات پیشرفته، تلاش موفقیت امیزتری هست. وگرنه هیچ جا مملکت خودت نمیشه

اینجام اخه دولت هر ماه واسمون 100 میلیون میزنه که زندگی کنیم.هممونم بیکار از صبح تا شب دازیم اون پول ...

حرف من در مورد کانادا بود نه در مورد ایران ،،،،ولی باشه حق با شماست ☺️🤚

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌