2777
2789

من چند روز پیش رفتم بازار اکثرا مدل کاپشنی دیدم ،مثلا بلند بود جنسش بارانی مدل داخلشم خز داشت یا مثلاً آستیناش چرم بود یا کلا چرم یا مثلاً یقه چهار خونه ؟ من دوست دارم یکم بلند باشه نمی‌دونم چ بخرم؟😐

شما بنظرتون الان چی مده و بهتره بخرم

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

چند سبک داره مد...

اصلا اینطور نیست که بگی کاپشن یا پالتو مثلا همزمان تو یک مدت هم پافر(مدل کاپشنی) مد میشه و هم بارونی یقه انگلیسی بلند.

اول ببین خودت چه سبکی دوست داری الان مد چیز لزوما واحدی نیست .

من خودم خیلی رو حیه زنانه و کلاسیکی دارم پالتو کتی و... دوست دارم.کت و دامن های زمستونی که الان مد شده یا پالتوی بلند با دامن و بافت های زنانه و کلاسیک چندتا عکس برات میزارم عزیزم

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
چند سبک داره مد... اصلا اینطور نیست که بگی کاپشن یا پالتو مثلا همزمان تو یک مدت هم پافر(مدل کاپشنی) ...

ممنون از راهنماییت

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.