2777
2789

همش اون بی احترامی ( مثلا به کلمه) رو چندین بار تکرار میکنم.... اصلا نمیشه یه حرفی بهش زد منم یه دفعه جوش میارم نمی‌دونم چی میگم 

من یجور میشونمش سر جاش که تا مدت ها یادش نره

اخه الان بچه گریه میکرد من چای و صبحانه آماده میکردم بعد گفتم بغل کن نزار گریه کنه داشته صداشو برای بچه بالا میبرد گفتم اون شب دیر خوابیده به خاطر این هست گریه می‌کنه بعدش گفتم با بچه مردم چطور سر می‌کنی سر کلاس به بچه خودت رسید داری پاچه میگیری....حالا میگه خیلی بدهنی و زبانت تلخه ....خب بچه ۹ماهه گریه می‌کنه می‌ره رو اعصابم اونم داد میزنه می‌دونم 😥😥😥🥺منم نباید اینو میگفتم ولی جوش میارم دیگه نمی‌دونم چی گفتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه الان بچه گریه میکرد من چای و صبحانه آماده میکردم بعد گفتم بغل کن نزار گریه کنه داشته صداشو برای ...

شاید اگه نمیگفتی پاچه میگیری بهتر بود من اینو بگم با خاک و خون یکسان میشم 😂😂ولی حرفایی که بهش میزنم‌بد نیستن ولی میسوزونش به قول مامانم تا دره خونه خدا 

شاید اگه نمیگفتی پاچه میگیری بهتر بود من اینو بگم با خاک و خون یکسان میشم 😂😂ولی حرفایی که بهش میزن ...

نمیدونم خیلی زود از کوره در میرم دیگه نمی‌دونم چی میگم به من گفت این اولین بار نیست که به من از این حرفها میزنی 😣🥺😓....

نمیدونم خیلی زود از کوره در میرم دیگه نمی‌دونم چی میگم به من گفت این اولین بار نیست که به من از این ...

سعی کن یکم نگهداری خودتو ...ما چند وقت پیش یکم بحثمون شد سر مسائل مالی ما هر دو دانشجوییم پدر شوهرم کلا خرج مارو میده طبقه بالاشون زندگی میکنیم ...و گفت تو اگه من نبودم الان فلان بودیو بمانو نمیدونم‌من پسر فلان دکترم پرستیژ دارم و اینا بعد سر درس بحثمون شد که نخون گفتم تو چرا میخونی گفت برا پرستیژش و این چیزا ...باز گفت کسی نمیاد بگن زنش بیسواده دیپلمه میگن زن خانوم دکتره ..گفتم الکی به تو میگن دکتر توام بابات فوتی بت کنه خودتی و پشما تنت حوی شورتم پات نمیمونه الان یه ماهه سلامم‌بم میده😂😂😂من دوماهو نیمه خیلی ازش ناراحتم چون قبل این مدت سقط داشتم و یکم باهام اون موقع بد رفتار کرد و هعی میگفت تقصیر توعه باردار شدیو نشد نگهش داریم از اونموقع دوس دارم خفش ک راحت شم 

سعی کن یکم نگهداری خودتو ...ما چند وقت پیش یکم بحثمون شد سر مسائل مالی ما هر دو دانشجوییم پدر شوهرم ...

سعی میکنم بخدا ولی عصبانی می‌کنه منو ولی خودش ریلکسه حرصم میده ....مثلا صداش میزنم این کارو بکن یا بیا اینجا اصلا حواسش نیست و خیلی چیزای دیگه بخدا که اینجا نمیشه همشو گفت با تایپ کردن