2777
2789
عنوان

سونوی آنومالی😭

812 بازدید | 21 پست

سلام بچها خوبین...من دیروز رفتم سنو آنومالی همه چیش خوب بود خداروشکر فقط گفت لنز چشم چپش یه نور درخشان کوچیک دیده میشه که نباید باشه...چشم بچه باید کاملا مات و تیره باشه...گفت جوابشو میفرستن تهران اخه ما شهرستانیم...خیلی ناراحت و نگرانم بنظرتون چی میتونه باشه؟ کسی اینجور شده تا حالا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نشنیدم... ان شاءالله که سالمه. 

عزیزم تو انومالی قلب رو کامل چک نمیکنن. فقط از نطر چهار حفره چک میکنن... در اولین فرصت یه اکو قلب برین. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
هیچی نیست عزیزم انرژی منفی نده استرس بدتره بنظرم یه سونوگراف خوب تو مرکز شهرتون پیدا کن برو خیلی خطا ...

این مرکز بهترینش بود...البته دکترشم خیلی دقیقه ولی بازم امید دارم خطا داشته باشه

انشالله ممنونم❤❤

یادمه رفتم سونوگرافی گفتن دور شکم بچه کوچیکه نمیدونم سرش بزرگه

اولش نگران شدم بعد گفتم خدا هر چی بخواد همون میشه و ایشالا سالمه

بچم بدنیا اومد، سالم سالم

خدا هر جی بخواد همون میشه و ما هیچکاری نمیتونیم بکنیم جز انرژی مثبت که همون اعتماد به خدا و توکل به خداست

دخترم پسرم و همسرم همه زندگیم
این مرکز بهترینش بود...البته دکترشم خیلی دقیقه ولی بازم امید دارم خطا داشته باشه

معمولا بیماری های جنینی بجز منگولیسم و... همه رفع میشه توکلت به خدا باشه 

نذر کن دوباره سونو بدی سالم باشه روز عاشورا به نیت شش ماهه امام حسین آب معدنی کوچیک یا شیر پاکتی پخش کنی

زهد ریایی،جهل مقدس...
یادمه رفتم سونوگرافی گفتن دور شکم بچه کوچیکه نمیدونم سرش بزرگه اولش نگران شدم بعد گفتم خدا هر چی بخ ...

عزیززززم خداروشکررر انشالله خداحفظش کنه براتون😊😊

هرچی خدا بخواد❤