2777
2789
عنوان

کجا دنبال کار بگردیم

143 بازدید | 9 پست

توی دوتا سایت کار یابی کاربری ساختم خبری نیست 

چند تا از این شهرک‌های صنعتی هم حضوری رفتیم سر زدیم به نظر شما دبگه کجا بریم و چیکار کنیم 😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تحصیلاتت.چقدره

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

خب ط شرکت ها ببینین هست احتمالا نبود،میتونه بره،دنبال شغل ازاد

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

[QUOTE=264120216]همون جا هستم با جاب ویژن[/QUOTE

بزن سایتای استخدام میاد ولی نمیدونم چقد معتبره ایران استخدام ،جابینجا اینا رم ببین 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡