من توی آبان یه خواستگار برام اومد تا الان داشتیم رفت و آمد می کردیم دیشب داشتن قرار عقد و عروسی مشخص میکردن قرار شد 17 اسفند عقد کنیم. حالا من دلم شور افتاده یعنی اگر اون موقع عقد کنیم زود نیست؟ البته خودشون گفتن اشکال نداره هر زمان که یه مناسبت خوب باشه هم میتونم بزاریم. ولی به نظر شما 2 ماه خوبه برای شناختن بیشتر؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه واقعا زمان برای شناخت استفاده کتی خوبه ، والا من یه ماه با همسرم صحبت کردم همش هم رستوران و تفریح گذشت ؛ به نظرم اگه یکسال هم باشه بازم فرقی نمیکنه چون آدم ها خود واقعیشان بعد ازدواج نشون میدن
ببین تو ایران شناخت پسر کافی نیست شناخت خانواده اش خیلی مهمه که شما دوماه میگی رفت و امد کردی الانم که سه ماه باز وقت داری
برا خود پسرم حقیقت خیلی نمیتونی متوجه بشی هر چقدر زمانو زیاد کنی چون هیشکی تو دوران گل و بلبل اخلاقای بدشو نشون نمیده ولی در حد یه آشنایی متوسط میتونی تا 17 اسفند اوکی باشه
🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
من فقط 6 یا 7 جلسه صحبت کردم ولی بیرون رفتن رو هم شروع کردیم حالا نمیدونم چی کار کنم
مشاوره هم خوبه بری چون زمان کمی داری که بخوای تنهایی اخلاقشو بشناسی.
فقط از مشاور بپرس رویکردش چطوریه از دید مذهبی نگاه میکنه به مسائل؟ اگر پایه ی مشاوره هاش مذهب باشه و خودت مذهبی نباشی اصلا و ابدا حرفا وقضاوتش به درد زندگیت نمیخوره